Sport

U-Banca Transilvania primește vineri vizita celor de la CSM Târgu Mureș

U-Banca Transilvania o înfruntă vineri, 15 martie 2024, pe CSM VSK Târgu Mureș, într-un joc programat la BT Arena.

U-Banca Transilvania o înfruntă vineri, 15 martie 2024, pe CSM VSK Târgu Mureș/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook U-Banca Transilvania o înfruntă vineri, 15 martie 2024, pe CSM VSK Târgu Mureș/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


U-BT Cluj revine pe parchet în Liga Națională de baschet masculin. Partida va începe la ora 19:30.

 


Aventura din acest sezon al BKT EuroCup s-a încheiat pentru baschetbaliștii clujeni, după înfrângerea de miercuri seara cu London Lions. Englezii s-au impus cu scorul de 91-79, calificându-se astfel în semifinalele întrecerii. Totuși, parcursul trupei lui Mihai Silvășan este unul istoric, întrucât nicio grupare din România nu a ajuns vreodată în sferturile de finală ale EuroCup.

Acum, U-Banca Transilvania se concentrează strict la campionat, acolo unde își dorește adjudecarea unui nou titlu. Richard și compania iau fiecare joc pe rând, astfel că se vor duela cu un adversar ambițios, care a realizat numeroase surprize pe parcursul sezonului. CSM Târgu Mureș poate fi numită una dintre revelațiile campionatului, întrucât a depășit nume importante, precum CSM CSU Oradea, CSM Constanța sau SCM U Craiova.


Totodată, jucătorii lui George Trif s-au calificat la Turneul Final al Cupei României, acolo unde au fost eliminați la mare luptă de către CSM CSU Oradea. Mureșenii vin la Cluj-Napoca după ce au pierdut ultimele patru meciuri,  clasându-se pe locul 7 în Grupa 1-10, cu un bilanț de 5 succese și 7 înfrângeri.

Din punct de vedere statistic, Mladen Jeremić rămâne principalul remarcat al celor de la CSM, cu statistici de 15.3 puncte, 2.9 pase decisive și 2.4 recuperări. 


În tur, U-Banca Transilvania a obținut o victorie la Târgu Mureș cu scorul de 95-85.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mihai Silvășan, antrenorul de U-BT Cluj-Napoca: „E de datoria noastră să fim un etalon pentru baschetul românesc”

U-BT, victorie în derby-ul cu CSM CSU Oradea, scor 85-84, după o nouă revenire de senzație

Ultimele Stiri
abonare newsletter