Sport

U-BT Cluj-Napoca a revenit cu o victorie clară în fața lui CSM Târgu Mureș

O singură zi de pauză au avut baschetbaliștii clujeni, care au întâlnit-o vineri în Liga Națională pe CSM VSK Târgu Mureș. Nu s-a pus problema învingătoarei, astfel că U-Banca Transilvania a obținut un succes, scor 100-76.

U-BT Cluj a revenit pe teren pentru confruntarea cu CSM Târgu Mureș din campionat/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook U-BT Cluj a revenit pe teren pentru confruntarea cu CSM Târgu Mureș din campionat/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Vineri, 15 martie, la două zile după sferturile de finală ale EuroCup, U-BT Cluj a revenit pe teren pentru confruntarea cu CSM Târgu Mureș din campionat.

 


Mureșenii sunt una dintre echipele care au reușit meciuri bune în actualul sezon, așa că au rezistat în primul sfert al jocului de la BTarena. Deși lipsiți de fundașul titular Goran Martinic, un marcator desăvârșit, oaspeții s-au bazat pe ceilalți baschetbaliști experimentați din lot. S-a remarcat imediat Mladen Jeremić, care a înscris 12 puncte în sfertul inaugural, încheiat la egalitate, 23-23. 

Echipa lui Mihai Silvășan a strâns rândurile în defensivă și nu i-a lăsat pe oponenți să marcheze mai mult de 13 puncte în actul secund. Alb-negrii au combinat eficient, astfel că fiecare jucător a contribuit pe faza ofensivă. Patrick Richard, D.J. Seeley și Jarell Eddie și-au arătat clasa, însă nici tinerii David Lăpuște sau Edu Roschnafsky nu s-au lăsat mai prejos. 


„Este o victorie, exact ceea ce ne doream. A fost greu de jucat acest meci din punct de vedere emoțional, deoarece veneam după înfrângerea cu London Lions. Băieții au arătat că sunt profesioniști. Chiar dacă am avut un început mai greu, ne-am descătușat în ultimele minute și nu s-a pus problema învingătoarei. Mergem mai departe, rămâne să ne concentrăm doar pe Liga Națională, iar obiectivul nostru este să câștigăm titlul. Vom încerca să jucăm un baschet cât mai bun și să câștigăm fiecare meci. Karel Guzman s-a trezit cu o durere la spate de dimineață și am preferat să îl las în afara lotului, pentru a nu risca vreo accidentare”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul U-BT Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mihai Silvășan, antrenorul de U-BT Cluj-Napoca: „E de datoria noastră să fim un etalon pentru baschetul românesc”

U-BT, victorie în derby-ul cu CSM CSU Oradea, scor 85-84, după o nouă revenire de senzație

Ultimele Stiri
abonare newsletter