Sport

„Zi de foc” pentru Universitatea Cluj. Clujenii luptă pentru un loc în finala Cupei României.

Universitatea Cluj va juca joi, de la ora 20:30, cu Oțelul Galați, în semifinalele Cupei României.

Universitatea Cluj va juca joi, de la ora 20:30, cu Oțelul Galați, în semifinalele Cupei României/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Universitatea Cluj va juca joi, de la ora 20:30, cu Oțelul Galați, în semifinalele Cupei României/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Penultimul act din Cupa României îi aduce pe clujeni în cealaltă parte a țării, la Galați, pentru o confruntare cu Oțelul. Partida va avea loc joi, 18 aprilie, de la ora 20:30.

 


Jucătorii lui Dorinel Munteanu, în formă tot mai bună

După ce a avut o lună februarie de uitat, Oțelul și-a revenit și a ajuns în prezent la șase meciuri consecutive fără înfrângere. În acest interval, elevii lui Dorinel Munteanu au câștigat de patru ori și au încheiat în două rânduri la egalitate.

Gălățenii au 12 partide la rând în care au reușit să marcheze cel puțin un gol. Ultima formație care a reușit să o țină în șah pe Oțelul a fost Petrolul Ploiești, pe 27 ianuarie.


Parcursul celor două formații până în semifinale

Trecând la Cupa României, atât „U” Cluj cât și Oțelul Galați au început această ediție din faza play-off-ului. Galațiul a trecut atunci cu 3-1 de FC Bacău, în deplasare, iar Universitatea s-a impus cu 4-2 împotriva Ceahlăului Piatra Neamț, tot departe de casă.

În grupe, oponenții au fost pe poziția secundă, iar echipa din Cluj pe primul loc. Oțelarii au jucat cu SCM Zalău (4-1), FCSB (1-1) și Dinamo (3-3) în grupa C, iar „U” în fața celor de la CSA Steaua (3-1), CFR (1-1) și FC Botoșani (4-0) în grupa B.


Ulterior, sferturile au adus rezultate asemănătoare, dar în condiții diferite. Dacă „U” a câștigat în timpul regulamentar cu Hermannstadt, 1-0 prin reușita lui Anselmo, Oțelul a avut nevoie de prelungiri în victoria cu același scor pe terenul lui Universitatea Craiova. Lameira a înscris unicul gol al confruntării din Bănie.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Antrenorul Universității Cluj, Ovidiu Sabău: „Vrem să jucăm finala Cupei României”

Emil Boc pompează peste 2,4 milioane de euro în „U” Cluj

abonare newsletter