Sport

Lupta pentru glorie continuă. U-BT Cluj va înfrunta FC Argeș Basketball în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin.

U-BT Cluj va înfrunta FC Argeș Basketball în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin.

U-BT Cluj va înfrunta FC Argeș Basketball în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin. Sursă foto: Facebook/U-BT Cluj-Napoca U-BT Cluj va înfrunta FC Argeș Basketball în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin. Sursă foto: Facebook/U-BT Cluj-Napoca

 

 


U-BT Cluj va înfrunta FC Argeș Basketball în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Clujenii au reușit să treacă fără probleme de Dinamo, în sferturile de finală, câștigând toate cele trei meciuri. În prima dispută, care a avut loc pe 10 aprilie, U-BT Cluj a câștigat cu 87 la 68. În meciul al doilea, „studenții” s-au impus cu 81 la 67, iar în ultimul meci, campioana României a reușit să-i bată pe cei de la Dinamo cu 97 la 48.


FC Argeş Piteşti, după două victorii în deplasare cu CS Rapid Bucureşti, a încheiat sfertul de finală cu o victorie, pe teren propriu, cu 81-63.

Primele două jocuri dintre U-BT Cluj și FC Argeș Basketball se vor disputa la Cluj-Napoca, în 25 și 26 aprilie. Reamintim că în sferturile de finală, U-BT Cluj au beneficiat de avantajul terenului propriu în jocurile cu Dinamo. 

CITEȘTE ȘI:

U-BT, calificată în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin

Ultimele Stiri
abonare newsletter