Sport

Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT Cluj, va susține un masterclass la Congresul Antrenorilor din Euroligă, din Atena

Antrenorul echipei U-Banca Transilvania, Mihai Silvășan, va susține un masterclass la Congresul Antrenorilor din Euroligă, din Atena, care va avea loc între 20 și 23 iunie.

Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT Cluj, va susține un masterclass la Congresul Antrenorilor din Euroligă, din Atena | Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT Cluj, va susține un masterclass la Congresul Antrenorilor din Euroligă, din Atena | Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Antrenorul U-BT Cluj, Mihai Silvășan, va susține, alături de ceilalți doi antrenori secunzi ai echipei, Mihai Popa și Răzvan Cenean, un masterclass la Congresul Antrenorilor din Euroligă, din Atena.

 


Evenimentul este organizat de către Euroleague Head Coaches Board, iar Mihai Silvășan este membru încă din toamna lui 2022.

„Congresul se va desfășura în perioada 20-23 iunie la Sala Glyfada din capitala Greciei și va reuni toți tehnicienii care au absolvit școala de antrenori a Euroligii. Cu această ocazie, Mihai Silvășan va susține un curs în ultima zi a evenimentului. Prezentarea lui Silvășan se va axa pe acțiunile ofensive ale fundașilor”, transmit reprezentanții U-BT Cluj. 


Doi antrenori din BKT EuroCup, invitați să susțină masterclassuri

Antrenorii din BKT EuroCup, Mihai Silvășan și Danny Franco de la Hapoel Tel Aviv, au fost invitați să susțină masterclassuri la Congresul Antrenorilor din Euroligă. 

„La Congres au primit invitații să țină cursuri doi antrenori din BKT EuroCup, Mihai Silvășan și Danny Franco de la Hapoel Tel Aviv. De asemenea, vor mai susține prezentări antrenori secunzi, preparatori fizici și scouteri. Nu vor lipsi nici Zeljko Obradovic, Dimitris Itoudis sau Chus Mateo. Euroleague Head Coaches Board a fost creat ca un ONG în anul 2019. Proiectul s-a concretizat odată cu un workshop al antrenorilor desfășurat la Barcelona, iar Zeljko Obradovic a fost desemnat atunci președinte, în vreme ce Pablo Laso a primit funcția de vicepreședinte. Scopul forului este să unească antrenorii europeni și să pregătească tineri pentru această profesie”, mai transmit reprezentanții U-BT Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mihai Silvășan, antrenorul U-BT Cluj, după a doua victorie din finala Ligii Naționale: „Nu mă așteptam la o diferență atât de mare”

U-BT Cluj, victorie în primul meci din finala Ligii Naționale. Mihai Silvășan: „Noi am vrut doar o victorie”

Ultimele Stiri
abonare newsletter