Sport

Un suporter devotat al CFR Cluj. De aproape jumătate de secol vine la meciurile echipei din Gruia. VIDEO

Szekely Mihai, un suporter înfocat al echipei de fotbal CFR Cluj, și-a dedicat aproape jumătate de secol echipei sale favorite.

Szekely Mihai| Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Szekely Mihai| Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Szekely Mihai și-a dedicat aproape jumătate de secol echipei sale favorite, CFR Cluj.

 


Din 1978, suporterul a venit la toate meciurile echipei din Gruia, indiferent dacă erau în țară sau străinătate.

„Vin la meciuri de când m-am căsătorit, am ajuns în Cluj în 1978. De atunci am început să vin, am prins și stadionul vechi. Am fost trup și suflet. Echipa aceasta este pentru mine ca și o familie, nu pierd niciun meci, în deplasări sunt peste tot cu ei. (Cea mai mare bucurie care i-a adus-o CFR Cluj - n.red.) Bucuria cea mai mare a fost când am luat primul titlu. 
Țin minte, am intrat și pe stadion după meci și am fost foarte entuziasmat, aproape mi-au dat lacrimile când am văzut”, a declarat Szekely Mihai.


Suporterul a fost prima persoană care și-a reînnoit abonamentul pentru noul sezon și se așteaptă ca sezonul 2024-2025 să fie unul benefic pentru CFR Cluj și să câștige campionatul.

„Încă din 1978 ne-a fost alături fără încetare, fie că a fost vorba despre meciurile de acasă sau despre deplasările din țară și din străinătate! Astăzi, la deschiderea caselor de bilete, domnul Mihai a fost primul suporter care și-a reînnoit abonamentul pentru noul sezon. Emoțiile și bucuria că va reveni în Gruia nu l-au lăsat să doarmă, pentru că își dorea cu ardoare să fie primul care se bucură de noile carduri și de eșarfa de colecție”, a transmis clubul de fotbal CFR Cluj.


Povestea lui Szekely Mihai este o dovadă a faptului că adevărata pasiune nu cunoaște limite de timp sau obstacole. Devotamentul său față de CFR Cluj este un exemplu pentru tinerii suporteri și o reamintire a valorii loialității în sport. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Plecat de la CFR Cluj, Cristi Manea a semnat cu Rapid Bucureşti până în 2027: „Sunt fericit să mă alătur acestui proiect minunat”

Abonamentele „U” Cluj și CFR Cluj pentru sezonul 2024/2025, puse în vânzare. Care sunt prețurile?

Ultimele Stiri
abonare newsletter