Sport

CFR Cluj va juca în Ungaria returul cu Neman Grodno din turul doi preliminar al Conference League

Partida retur din turul doi preliminar al Conference League dintre CFR Cluj și Neman Grodno se va juca în Ungaria.

CFR Cluj va juca în Ungaria returul cu Neman Grodno din turul doi preliminar al Conference League | Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook CFR Cluj va juca în Ungaria returul cu Neman Grodno din turul doi preliminar al Conference League | Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj va juca în Ungaria returul cu Neman Grodno din turul doi preliminar al Conference League. 

 


„Conform informării emise de către UEFA, echipele din Belarus trebuie să joace meciurile din competițiile europene, considerate a fi pe teren propriu, în afara țării lor și fără spectatori. Astfel, partida retur din Conference League se va juca în Ungaria, pe Gyirmóti Stadion din Gyor, joi, 1 august”, a anunțat CFR Cluj. 

CFR Cluj, adversară din Belarus

„Feroviarii” lui Dan Petrescu se vor duela în turul II cu bielorușii de la Neman Grodno, ocupanta locului secund din campionatul aflat în plină desfășurare. Formația e cotată la 5,43 milioane de euro pe Transfermarkt. Aflată în postura de cap de serie, CFR-ul a evitat adversari complicați și pornește „dubla” manșă în postura de mare favorită. Primul meci dintre CFR Cluj și FC Neman Grodno va avea loc în Gruia. Meciurile vor avea loc pe 25 iulie şi 1 august.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, adversară din Belarus în Conference League

Pe cine ar putea întâlni CFR Cluj în play-off-ul Conference League?

abonare newsletter