Sport

CFR Cluj dispută astăzi prima manşă a meciului cu Maccabi Petah Tikva, din turul 3 preliminar al Conference League

CFR Cluj o va înfrunta, în deplasare (Sofia, Bulgaria), joi, 8 august, pe Maccabi Petah Tikva, în prima manșă din turul III preliminar al Conference League.

CFR Cluj dispută astăzi prima manşă a meciului cu Maccabi Petah Tikva din turul 3 preliminar al Conference League | Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ -  Facebook CFR Cluj dispută astăzi prima manşă a meciului cu Maccabi Petah Tikva din turul 3 preliminar al Conference League | Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Joi, 8 august, CFR Cluj va întâlni echipa israeliană Maccabi Petah Tikva, în prima manșă a turului III preliminar al Conference League.

 


Meciul dintre Maccabi Petah Tikva și CFR Cluj se va juca pe Georgi Asparuhov Stadium din Sofia (capitala Bulgariei), de la ora 21:00.

CFR Cluj a trecut în turul al treilea, după meciul avut cu Neman Grodno din turul II care s-a încheiat cu scorul de 5-0.


Dan Petrescu, înaintea meciului cu Maccabi Petah Tikva

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, a declarat, înaintea meciului cu Maccabi Petah Tikva că speră ca jucătorii să nu intre azi pe teren supăraţi şi demoralizaţi, după înfrângerile pe care le-au avut. El a spus că meciul din seara aceasta va fi unul greu. 

„Mai e mult de muncă. Avem un meci foarte greu din toate punctele de vedere. După o înfrângere e foarte greu să motivezi jucătorii, dar eu mereu le spun că fotbalul este azi şi mâine. Ce am făcut ieri nu mai interesează pe nimeni. Cel mai important este ce facem astăzi. Va fi un meci cu o echipă care a reuşit să câştige o cupă importantă, Cupa Israelului. Echipa a avut un adversar foarte greu. Sunt foarte motivaţi. Au un spirit extraordinar de echipă. Va fi un test greu pentru noi. Sper să obţinem un rezultat pozitiv. Moralul echipei este puţin căzut. Asta este realitatea în momentul de faţă. Au venit jucători târziu, încă nu suntem omogeni, nu avem o echipă clară. Îmi e puţin frică de moralul băieţilor. Sper să nu intre în meci supăraţi. Ne trebuie timp. Din păcate, în Europa nu avem timp, nu avem voie să facem paşi greşiţi”, a declarat într-o conferinţă de presă, Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj.


Articol scris de Alina Petric

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj s-a calificat în turul trei preliminar din Conference League, după ce a învins Neman Grodno

Un nou transfer în Gruia! Louis Munteanu a semnat cu CFR Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter