Sport

Fundaşul central Nicholas Pop rămâne la „U” Cluj. A semnat un nou angajament până în 2030.

FC Universitatea Cluj continuă să își consolideze viitorul. Fundaşul central Nicholas Pop continuă la echipa de tineret de la „U” Cluj.

Fundaşul central Nicholas Pop rămâne la „U” Cluj. A semnat un nou angajament până în 2030. | Foto: fcucluj.ro Fundaşul central Nicholas Pop rămâne la „U” Cluj. A semnat un nou angajament până în 2030. | Foto: fcucluj.ro

 

 


Fundașul central Nicholas Pop (17 ani), care în sezonul 2023/2024 a jucat pentru echipa de tineret, a semnat un nou angajament cu FC Universitatea Cluj până în 2030.

 


Despre Nicholas Pop

Nicholas Pop a ajuns în academia clubului în 2019 de la LPS Satu Mare. La sfârșitul sezonului 2021/2022 a câștigat medalia de bronz în Liga Elitelor U16 alături de „U”,  echipa câștigând cu 2-0 finala mică cu FC Brașov.

A urmat un nou sezon cu noi trofee ca junior al Universității Cluj pentru Nicholas. În sezonul 2022/2023 și-a trecut în palmares Liga Elitelor U17 și Supercupa Elitelor U17. A fost jucătorul care a transformat lovitura de departajare care a adus titlul de campioană națională U17 în vitrina Universității.


În sezonul precedent a fost om de bază în defensiva echipei de tineret, câștigând Cupa de Tineret împotriva Farului la Sibiu.

Nicholas Pop a debutat pentru prima echipă în cantonamentul din Slovenia de la începutul sezonului 2023/2024. A bifat primele minute la seniori în partida amicală cu NK Celje încheiată la egalitate, 1-1.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un nou tânăr fotbalist la Universitatea Cluj. Vlad Tudorache va juca la echipă până în 2030.

Un nou tânăr fotbalist la Universitatea Cluj. Portarul Denis Moldovan revine la echipă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter