Sport

Dan Petrescu a răbufnit la conferința premergătoare meciului cu FC Botoșani: „Pune-mi altă întrebare! Dacă nu, plec”

Dan Petrescu s-a enervat la conferința de presă premergătoare partidei CFR Cluj - FC Botoșani, din etapa cu numărul 7 din Superligă.

Dan Petrescu a răbufnit în timpul unei conferințe de presă| Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Dan Petrescu a răbufnit în timpul unei conferințe de presă| Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj va juca, duminică, 25 august, contra echipei FC Botoșani, în etapa cu numărul 7 din Superligă.

 


Dan Petrescu, antrenorul ardelenilor, a fost deranjat inițial de faptul că un reporter l-a întrebat dacă transferul fundașului dreapta Flavius Iacob (23 de ani) va rezolva problemele din defensivă.

„Ce întrebare e asta? E o întrebare aiurea, nu mi se pare, nu, poate dacă reformulezi întrebarea, da, dar așa ce să îți răspund? Iacob e un jucător bun, a jucat numai în Liga 2, nu a jucat în Liga 1, ce probleme să rezolvăm?
Problemele din apărare au fost doar în campionat. Cei care au fost nu au jucat împreună în viața lor. Cum a zis și Iacob, dacă joacă mâine, când să lucrezi cu el ceva? Are un antrenament și s-ar putea să joace titular. E un băiat tânăr, de perspectivă, sper că, dacă joacă, să facă față”, a declarat Dan Petrescu.


„Bursucul” a fost din nou iritat de o întrebare referitoare la modul în care va pregăti confruntările din faza principală a Conference League, dacă formația sa va ajunge acolo.

„Altă întrebare, te rog, te rog eu frumos, care abordare? Noi nu suntem în grupe, ce abordare? Dacă nu suntem calificați, ce întrebare îmi pui? Are logică întrebarea asta? Te rog frumos, pune-mi altă întrebare, dacă vrei să mai vorbesc. Dacă nu, plec. Ai altă întrebare?”, a adăugat tehnicianul.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Transfer oficial la CFR Cluj! Dan Petrescu l-a împrumutat pe Flavius Iacob de la Corvinul Hunedoara.

Portarul Răzvan Sava a plecat de la CFR Cluj la Udinese

Ultimele Stiri
abonare newsletter