Sport

Dan Petrescu, despre returul cu Pafos FC: „Trebuie să avem un spirit fantastic”.

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, a vorbit despre returul cu Pafos FC din Conference League, afirmând că echipa trebuie să aibă „un spirit fantastic”.

Dan Petrescu, despre returul cu Pafos FC: „Trebuie să avem un spirit fantastic” | Foto: Captura YouTube CFR Cluj Dan Petrescu, despre returul cu Pafos FC: „Trebuie să avem un spirit fantastic” | Foto: Captura YouTube CFR Cluj

 

 


 

Joi, 29 august 2024, de la ora 20.00, CFR Cluj o înfruntă pe Pafos în manșa retur din play-off-ul Conference League. În cadrul conferinței de presă premergătoare, antrenorul Dan Petrescu a declarat că CFR Cluj trebuie să aibă „un spirit fantastic” pentru a câștiga și acest meci. 


 

CFR Cluj a jucat în seara de 22 august contra echipei Pafos în prima manșă a „dublei” cu clubul de fotbal din Cipru din play-off-ul Conference League, reușind să câștige cu scorul 1-0. 


Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, a făcut declarații în cadrul conferinței premergătoare disputei, afirmând că nu echipei din Gruia nu îi va fi ușor să aducă victoria acasă. 

„Eu sunt singurul conștient, cred, pentru că am văzut toate meciurile. Cei care n-au văzut niciun meci își dau cu părerea, dar eu le-am văzut și știu ce ne așteaptă mâine aici. Sunt convins că va fi foarte, foarte greu. Trebuie să avem un spirit fantastic. Trebuie să avem și puțin noroc și cu arbitrajul și cu vremea. Sunt conștient de valoarea individuală, iar jucătorii au văzut și eu asta. Vor vedea și mâine. Clar că individual sunt foarte buni. Nu au putut să arate prea multe la Cluj, chiar dacă au avut patru ocazii mari, ceea ce în ultimul timp nu s-a mai întâmplat cu alte echipe. Ei acasă sunt altă echipă, dovadă că au bătut și cu 4-1 și cu 3-0 în ultimele două tururi. Eu sunt conștient de această dificultate pe care o vom avea. Sper să fim într-o formă fantastică, iar portarul nostru să fie în formă maximă.”, a declarat Dan Petrescu. 


Deac, Graovac, Postolachi și Ilie, OUT pentru returul cu Pafos

Patru jucători ai CFR Cluj nu vor jucat în manșa retur din play-off-ul Conference League. Potrivit antrenorului clubului din Gruia, Deac, Graovac, Postolachi și Ilie nu vor intra pe teren de această dată. 

De asemenea, Dan Petrescu a vorbit și despre problemele medicale ale lui Graovac, spunând că încă nu și-a revenit. 


„Îl avem pe Graovac (n.r.-Daniel Graovac, fundaș central) care nu și-a revenit, în rest mai sunt Virgiliu Postolachi și Matei Ilie. Sigur nu vor juca, nu sunt aici (n.r.-nu au făcut deplasarea în Cipru)”, a declarat Dan Petrescu.

Pe lista celor care vor fi out pentru returul cu Pafos, se mai numără și Ciprian Deac care a fost eliminat în meciul tur, pentru că l-a lovit inexplicabil pe Correia, fundașul stânga al ciprioților. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O seară perfectă în Gruia! CFR Cluj a învins FC Botoșani în a 7-a etapă a Superligii.

Portarul Răzvan Sava a plecat de la CFR Cluj la Udinese

Ultimele Stiri
abonare newsletter