Sport

Înfrângere pentru U-BT Cluj în amicalul cu Dinamo Sassari din cadrul Memorialului „Mirza Delibasic”. Mihai Silvășan: „Ne-am dorit să câștigăm, dar au fost prea multe greșeli”.

U-BT Cluj-Napoca a pierdut partida disputată în cadrul turneului „Mirza Delibasic”, împotriva celor de la Dinamoo Sassari, scor 85-75.

Prima înfrângere pentru U-BT Cluj în fața celor de la Dinamo Sassari|Foto: U-BT Cluj-Napoca-Facebook Prima înfrângere pentru U-BT Cluj în fața celor de la Dinamo Sassari|Foto: U-BT Cluj-Napoca-Facebook

 

 


U-Banca Transilvania a ajuns până în finala Memorialului „Mirza Delibasic”, iar duminică seara a pierdut împotriva celor de la Dinamo Sassari, scor 85-75.

CITEȘTE ȘI: 
U-BT Cluj, pregătită pentru meciul cu BC Dubai, din cadrul Memorialului „Mirza Delibasic”. Mihai Silvășan: „Echipa arată bine, dar trebuie să muncim în continuare”.

Este prima înfrângere suferită de campioana României într-un amical. 


Mihai Silvășan: „Trebuie să învățăm din această înfrângere”

Primul sfert al partidei s-a încheiat la scorul de 23-15 în favoarea echipei clujene de baschet, însă după prima repriză echipa U-BT Cluj a pierdut ritmul. 

Italienii au evoluat cu agresivitate și au distribuit mingea cu eficiență, astfel că au marcat nu mai puțin de 29 de puncte în sfertul trei. U-BT nu a reușit să recupereze nici pe finalul meciului, astfel că partida s-a încheiat cu scorul 85-75 în favoarea celor de la Dinamo Sassari. 


„A fost un meci foarte prost din partea noastră. Ne-am dorit să câștigăm, însă nu am avut mindset-ul necesar, din păcate. Au fost prea multe greșeli, mingi pierdute și ratări singuri cu inelul. Trebuie să învățăm din aceste lucruri, e prima înfrângere a noastră. Mergem mai departe și învățăm din acest meci pierdut”, a declarat antrenorul U-BT Cluj-Napoca, Mihai Silvășan. 

U-BT Cluj-Napoca a încheiat Memorialului „Mirza Delibasic” pe locul secund. Pentru U-Banca Transilvania urmează ultimul amical din presezon, în deplasare împotriva celor de la Beșiktaș Istanbul. Partida este programată miercuri, 18 septembrie, de la ora 14:00.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj-Napoca a câştigat Memorialul Antonio Alexe, după o victorie în finala cu CSM CSU Oradea

Ultimele Stiri
abonare newsletter