Sport

U-BT Cluj se apropie de finalul stagiunii de pregătire. Campionii României vor juca contra Beșiktaș Istanbul.

U-BT Cluj va întâlni miercuri, 18 septembrie, pe Beșiktaș Istanbul.

Zi de meci pentru U-BT Cluj-Napoca | Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook Zi de meci pentru U-BT Cluj-Napoca | Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


U-BT Cluj va întâlni miercuri, 18 septembrie, pe Beșiktaș Istanbul. Partida va avea loc la Akatlar Arena, cu începere de la ora 14:00.

 


Trupa antrenată de Mihai Silvășan întâlnește cel mai valoros adversar din acest presezon. Având la activ 2 titluri, o Cupă și un trofeu EuroChallenge, Beșiktaș este una dintre grupările de tradiție din Turcia. Secția de baschet a fost fondată în 1967, iar echipa a ajuns în sezonul trecut până în semifinalele EuroCup. Beșiktaș va participa și în noua stagiune a BKT EuroCup.

Pe banca turcilor stă sârbul Dušan Alimpijević, pe care l-au întâlnit ca adversar și atunci când o conducea pe Bursaspor. Totodată, în lot sunt jucători împotriva cărora U-Banca Transilvania a mai jucat, precum Derek Needham (ex-Bursaspor) sau Conor Morgan (ex-London Lions). Totodată, Bursaspor mizează pe doi baschetbaliști cu experiență în NBA, și anume Kelan Martin și Emanuel Terry.


U-BT are un bilanț de 5 victorii și o înfrângere în meciurile din presezon.

„Este ultimul meci de verificare înaintea debutului oficial în noul sezon. Jucăm cu Beșiktaș Istanbul, o echipă extrem de puternică. Anul trecut au jucat semifinala în EuroCup. E bine că după aceste meciuri amicale nu avem și alte accidentări. Lipsește doar Karel Guzman. Sper să facem un meci bun și să progresăm ca echipă. Este de asemenea important să nu apară alte accidentări”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT Cluj-Napoca.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Înfrângere pentru U-BT Cluj în amicalul cu Dinamo Sassari din cadrul Memorialului „Mirza Delibasic”. Mihai Silvășan: „Ne-am dorit să câștigăm, dar au fost prea multe greșeli”.

U-BT a trecut de BC Dubai și va juca finala Memorialului Mirza Delibasic: „Am învins o echipă extrem de bună”

Ultimele Stiri
abonare newsletter