Sport

Jucătorul CFR Cluj Mohammed Kamara, suspendat de FRF pentru incidentul de la partida cu Poli Iași

Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat pentru un meci pe atacantul CFR Cluj, Mohammed Kamara, în urma incidentului din timpul partidei cu Poli Iași.

Atacantul CFR Cluj, Mohammed Kamara, suspendat de FRF pentru incidentul de la partida cu Poli Iași|Fotbal Foto: Club CFR 1907 - Facebook Atacantul CFR Cluj, Mohammed Kamara, suspendat de FRF pentru incidentul de la partida cu Poli Iași|Fotbal Foto: Club CFR 1907 - Facebook

 

 


Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a decis suspendarea lui Mohammed Kamara, care a fost eliminat în timpul partidei cu Poli Iași pentru lovitura aplicată lui Todor Todoroski. 

CITEȘTE ȘI: 
Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, după meciul cu Poli Iași: „Am riscat să rămânem fără o victorie, care e foarte importantă pentru noi”.

În ședința de miercuri, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis suspendarea atacantului CFR Cluj, Mohammed Kamara, pentru un meci și aplicarea unei amenzi de câteva sute de lei. 


Kamara, suspendat de FRF pentru incidentul de la partida cu Poli Iași

„FC CFR 1907 Cluj vs. CSM Politehnica Iași - Eliminare Kamara Mohammed (FC CFR 1907 Cluj) - În temeiul art. 63.1 lit. g, raportat la art. 63.2.1 din Regulamentul Disciplinar, se sancționează jucătorul Kamara Mohammed Kesselly (FC CFR 1907 Cluj) cu suspendare pentru un meci și i se aplică o penalitate sportivă de 740 lei”, potrivit LPF

După meciul cu Poli Iași, antrenorul „feroviarilor” Dan Petrescu a declarat că echipa sa a riscat să rămână fără victorie din cauza arbitrajului, în condițiile în care CFR Cluj a încheiat partida în zece jucători. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Victorie în Gruia! CFR Cluj-Poli Iași, 2-1.

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, după meciul cu Poli Iași: „Am riscat să rămânem fără o victorie, care e foarte importantă pentru noi”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter