Sport

Altă încercare pentru CFR

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/08_august/24/07 rapid cfr 0-5.jpg" border="0" align="right" />CFR va juca sâmbătă seara în deplasare la Rapid, în derby-ul etapei a șasea a Ligii 1. Acesta va fi al doilea din cele trei meciuri grele pe care clujenii le joacă în decurs de 8 zile. </strong>

După victoria de la Basel, „feroviarii“ vor juca în Giulești, împotriva Rapidului. Înainte confruntării, CFR este pe locul 3 în Liga 1, iar Rapid pe locul 10.

CFR este cu un picior în grupele Ligii Campionilor, după victoria de marți seara cu FC Basel. Elevii lui Ioan Andone se întorc însă în acest weekend la Liga 1, unde au un meci foarte greu în deplasare cu Rapid. Este foarte probabil ca tehnicianul campionilor să menaje câțiva jucători, mai ales din compartimentul defensiv, pentru a fi sigur că îi va avea la dispoziție miercuri, când se va juca în Gruia returul meciului cu Basel, pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor. Cel mai probabil Cadu și Rada nu se vor regăsi printre titulari, unde s-ar putea să apară Maftei, care nu are drept de joc în Europa, fiind suspendat două meciuri.
Jucătorii CFR-ului sunt înspă optimiști înaintea deplasării din Giulești. „Suntem puţin obosiţi, pentru că la Basel s-a făcut multă risipă de efort. Sunt convins însă că antrenorul va găsi formula potrivită pentru un rezultat pozitiv în Giuleşti. Cine va juca o va face sută la sută pentru victorie“, a declarat portarul Mario Felgueiras, conform gsp.ro.
Clujenii vor să-și ia revanșa în fața Rapidului, după ce în primăvară au fost umiliți chiar în Gruia. Atunci giuleștenii s-au impus cu 5-0, printre marcatori numârându-se și Deac, transferat între timp înapoi la CFR.

Bilete ieftine

Meciul dintre Rapid și CFR Cluj se va disptua sâmbătă seară, de la ora 21.30, pe stadionul Giulești – „Valentin Stănescu“ și va fi transmis în direct de DigiSport 1.
Cele două echipe „feroviare“ s-a întâlnit de 34 de ori în primul eșalon. Giuleștenii au câștigat de 16 ori, 6 partide s-au încheiat la egalitate, iar clujenii s-au impus de 12 ori. Primul joc s-a disputat pe 27 octombrie 1946, atunci cînd meciul s-a terminat la 2-0 în favorarea bucureștenilor. Cea mai mare diferență de scor s-a înregistrat în sezonul 1948-1949, Rapid a reușit să cîștige cu 12-2!
Biletele de intrare la această partidă au prețuri foarte populare, un tichet obișnuit (nu la zona VIP), costă 5 lei la peluză, 10 lei la tribuna II și 15 lei la tribuna I.

Ultimele Stiri
abonare newsletter