Sport

Petrolul, victoria și... ardelenii

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/29/pp cfr 2.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />CFR Cluj este în continuare în căutarea primei victorii din 2013, în meciurile oficiale. </strong></p>

Pare incredibil, dar campionii României nu au nici măcar un succes în partidele oficiale din acest an! În ciuda faptului că au jucat și cu echipe modeste, precum CSMS Iași sau Oțelul Galați, elevii lui Paulo Sergio nu au bifat încă nici o victorie.

În etapa a 24-a a Ligii 1, „feroviarii“ vor juca în deplasare la Petrolul Ploiești. Prahovenii sunt mai motivați, întrucât sunt pe pe locul 4, cu 41 de puncte și luptă pentru calificarea în cupele europene. CFR are doar 35 p, dintre care doar trei adunate în retur.


Vestea bună pentru echipa din Gruia este reintrarea în circuit a lui Bakary Sare. Belgianul de origine ivoriană s-a accidentat în vară, într-o partidă cu FC Basel din preliminariile Ligii Campionilor și a fost indisponibil aproximativ 7 luni.

Delegația CFR-ului va pleca spre Ploiești sâmbătă, la ora 18.30.


Meciul dintre Petrolul Ploiești și CFR Cluj se va disputa pe stadionul „Ilie Oană“, duminică, de la ora 18 și va fi transmis în direct de DigiSport 1. În tur, cele două echipe au oferit un meci spectaculos, o remiză cu multe goluri, 2-2.

 

abonare newsletter