Sport

"U" Mobitelco a învins liderul!

<p><strong><img src="documente/stories/24mobi-csu-mod.jpg" border="0" align="right" />Baschetbalistii clujeni au obtinut o victorie de moral in meciul din deplasare de la Oradea, disputat joi seara.</strong>

Clujenii au reusit sa castige cu 84-75, pe sferturi 21-12, 21-18, 20-29 si 22-16. Pentru "U" Mobitelco BT au evoluat : Nikolov 24 p  (8 rec., 4 p.d.), Djapa 15 p (3X3, 3 rec., 2 interceptii), Paul 14 p (3 rec., 2 p.d., 2 interceptii), Barnette 13 p (10 rec., 1 p.d., 2 capace, 2 interceptii), Silvasan 10 p (6 rec., 2 p.d., 1 interceptie), Ross 8 p (3 rec., 1 p.d., 3 interceptii), Baciu (1 capac) si Pop.
Niksa Bavcevic, antrenorul clujenilor, a declarat dupa meci ca elevii sai au facut un meci foarte bun in aparare, mai ales in prima parte a intalnirii de la Oradea.  "Cred ca in prima parte am am reusit cea mai buna aparare de pana acum, in campionat, am aratat maturitate in joc. In partea a doua s-au simtit absentele lui Nakic si Wright si evident am avut o rotatie scurta. In plus Ross nu a fost la 100 la suta din capacitatile lui, a avut febra. Chiar daca am avut o rotatie scurta, baietii au aratat maturitate in joc si cred ca victoria din aceasta seara este meritata, am avut mai multe recuperari, mai multe interceptii. Ma bucur ca am putut sa fiu in aceasta seara alaturi de baieti desi nu ma simt bine. Cred ca suntem pregatiti pentru play-off si pentru Turneul Final al Cupei Romaniei", a spus croatul. Bavcevic a suferit de enterocolita, iar din aceasta cauza a lipsit de la cateva antrenamente ale elevilor sai si a fost incert pentru partida de la Oradea.

"U" Mobitelco va juca marti, 2 aprilie, pe teren propriu impotriva formatiei BCU Arges Pitesti, in ultima etapa a sezonului regulat. In weekendul urmator, 6-7 aprilie, baschetbalistii clujeni vor evolua la Timisoara, in Final Four-ul Cupei Romaniei. Elevii lui Bavcevic vor juca in semifinale impotriva rivalilor de la CSU Asesoft Ploiesti.

abonare newsletter