Sport

Boc: „Sper să avem investitori la Universitatea Cluj“

<p><strong><img src="documente/stories/boc 1 m.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a declarat că societățile comerciale din orașul de pe Someș nu sunt prea interesate să investească în fotbal. </strong>


„Eu am discutat cu foarte mulți clujeni, cu foarte multe firme de la Cluj, care s-au arătat reticente de a investi în fotbal. Eu sper ca, acum, după ce a trecut valul datoriilor odată cu reorganizarea judiciară, după ce a trecut valul juridic și situația de la FC Universitatea devine tot mai clară, atât juridic, cât și economic, să avem și investitori din Cluj care să pună umărul la sprijinirea clubului“, a declarat Emil Boc astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.
Primarul Clujului l-a lăudat și pe Ionel Ganea, despre care a spus că merită toate felicitările pentru parcursul din acest an al „șepcilor roșii“. „Ceea ce este important este că Universitatea rămâne la Cluj. Sunt convins că va rămâne în Divizia A (n.r. Liga 1). Ganea toate felicitările, pentru că asta face un om care sfințește locul. “, a spus edilul.
Boc a mai declarat că a discutat atât cu Florian Walter, fostul patron al Universității, cât și cu potențiali investitori. „Am discutat și cu Florian Walter și cu Mărginean și cu alți potențiali investitori. Suntem într-o situație călduță și toți așteaptă lămurirea situației economice de la club. Pasul decisiv este ștergerea datoriilor sau reducerea lor, care va însemna o primă modalitate de a se intra în normalitate la Universitatea Cluj“, a mai spus primarul. El a mai precizat că nu știe sigur dacă Walter va reveni la Universitatea: „Nu am intrat în detaliile revenirii lui Florin Walter. Toți așteptăm rezolvarea situației existente și apoi putem vorbi de soluții noi“, a spus Emil Boc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter