Sport

LPF a anunțat când se va juca marele derby „U” Craiova - CFR Cluj

Liga Profesionistă a anunțat când se va juca marele derby între Universitatea Craiova și CFR Cluj.

LPF a anunțat când se va juca marele derby „U” Craiova - CFR Cluj LPF a anunțat când se va juca marele derby „U” Craiova - CFR Cluj

 

 


Liga 1 este într-o situație extrem de delicată după ce UEFA a anunțat că până pe 3 august, la ora 23:59 trebuie trimisă lista cu echipele care participă în cupele europene.

 


LPF a decis astfel să programeze meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj luni, 3 august, de la ora 20:30. Totuși, soarta campionatului ar putea să fie decisă în birouri și nu pe teren.

Astra - Craiova nu se poate juca

Ljuban Crepulja de la Astra Giurgiu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus și meciul împotriva Universității Craiova, programat miercuri seara la ora 21:30, a fost amânat. Oltenii au cerut să câștige cu 3-0 meciul, însă nici această variantă nu este posibilă deoarece formația craioveană a fost prima care a amânat meciul în urmă cu câteva zile.


LPF este într-o poziție dificilă, în condițiile în care este aproape imposibil ca play-off-ul să se încheie până pe data de 3 august, data limită la care UEFA vrea să i se transmită echipele care vor evolua în cupele europene.

„Sperăm să găsim soluţii cu DSP Giurgiu pentru ca meciul Astra – Craiova să se joace vineri. Nu este aceeaşi situaţie ca la Poli Iaşi. Jucătorul Astrei a avut simptome specifice, deci nu este cazul unui fals pozitiv. DSP Giurgiu ar putea lua exemplul de la Cluj, când s-au retestat jucătorii rapid. Dacă nu se va putea disputa vineri, categoric nu va putea fi reprogramat. Există posibilitatea unei victorii la masa verde. Nu există un precedent. Pentru sezonul viitor trebuie să stabilim ce se întâmplă în aceste situaţii. Data de 3 august este bătută în cuie. UEFA nu acceptă amânare. Am vorbit la UEFA şi putem juca în ultima zi. Vom transmite rezultatele la FRF, care va comunica mai departe. Scenariul cu o singură „finală“ între Craiova şi CFR nu are acoperire regulamentară. Nici deţinătorul de drepturi nu este de acord cu această soluţie“, a spus Justin Ştefan în direct la Digi 24.


CITEȘTE ȘI:

 


Vești proaste pentru CFR Cluj! Oficialii clubului au confirmat că Dan Petrescu este în continuare în spital

 

 

 

Reacție dură din partea oficialilor de la CFR Cluj:„Toate cele 23 de teste au fost fals-pozitive la clinica din București”

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter