Sport

Gigi Becali anunță dezastru la CFR Cluj: „Petrescu și Iordănescu au scos maxim din echipă”

Gigi Becali, patronul FCSB, anunță dezastru la CFR Cluj. Becali este sceptic în ceea ce privește forma CFR Cluj în următorul sezon, chiar și cu venirea lui Marius Șumuidică în fruntea echipei.

 

 


Gigi Becali a anunțat la ProSport că este sceptic cu forma pe care CFR Cluj merge în viitorul sezon, chiar dacă a ajuns Marius Șumuidică în fruntea echipei. 

 


Înainte de a ajunge la CFR Cluj, Șumudică a negociat cu Gigi Becali pentru a ocupa banca tehnică a lui FCSB. Negocierile au picat în ultimul minut, potrivit sursei citate.

După plecarea lui Edi Iordănescu de la CFR Cluj, Marius Șumudică i-a ocupat postul și își dorește reîncarce bateriile feroviarilor. 


Totuși, Gigi Becali anunță sfârșitul erei fantastice la CFR Cluj. El este de părere că antrenorii Dan Petrescu și Edi Iordănescu au fost cei care au scos ce era mai bun din echipa clujeană. 

În ciuda acestor lucruri, patronul FCSB își dorește ca feroviarii să ajungă cât mai departe în Conference League:


„Nu mă interesează de transfrurile pe care le face Șumudică la CFR Cluj. Oricum acolo Dan Petrescu și Edi Iordănescu au scos tot ce se mai putea scoate din acea echipă. Șumudică are multe de schimbat acum, dar pe mine mă interesează doar de echipa mea. Oricum sunt sigur că Șumudică vrea să ne bată pe noi ca să arate că este un antrenor bun, dar hai să vedem dacă o să și poată să ne bată. Dacă am emoții în cupele europene? Păi acum stau să îmi fie frică și prin tururile preliminare? Vom juca și ne vom califica. Eu vreau să fac bani din aceste meciuri din Europa”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

CITEȘTE ȘI:


Doi jucători de la CFR Cluj, salvați de Șumudică! Alți patru au plecat din Gruia

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter