Sport

Dan Petrescu, despre CFR Cluj înaintea meciului cu Randers: „Nu suntem într-o formă bună”

CFR Cluj nu se află într-o formă foarte bună înaintea meciului cu Randers FC, spune chiar antrenorul formației din Gruia.

 

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu, a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că echipa sa nu se găseşte într-o formă foarte bună înaintea meciului cu Randers Fc, din Grupa D a Europa Conference League, sperând ca jucătorii săi să se autodepăşească cu ajutorul suporterilor.


 

„Nu am reuşit să văd atâtea meciuri ale adversarului cât mi-aşi fi dorit. Întâlnim un adversar care dacă termină în primele 3, 4, 5 în campionatul din Danemarca, nu are decât să fie unul bun, organizat şi disciplinat. Au foarte mulţi jucători cu talie, dar nu se bazează doar pe fazele fixe. Au jucători de viteză, au soluţii mereu, au şi jucători din Germania şi din Suedia care sunt mai puternici. Per total au o echipă cu de toate. Ne aşteaptă un meci foarte greu, noi nu suntem într-o formă foarte bună. Asta s-a văzut, sunt în continuare multe probleme, dar cu ajutorul publicului sper ca jucătorii să se autodepăşească. Eu să inventez ceva, să reuşesc să îi motivez la maximum şi să scoatem un rezultat pozitiv, pentru că avem mare nevoie”, a declarat Petrescu.


Tehnicianul a afirmat că un egal în prima etapă a grupei, cu FK Jablonec, ar fi făcut să nu mai existe o presiune atât de mare asupra jucătorilor.

„Dacă am fi obţinut un egal în Cehia cred că eram un pic mai liniştiţi, nu eram sub această presiune şi cred că era mai bine pentru toată lumea. Sunt convins că va fi un meci greu din toate punctele de vedere. Sunt foarte multe probleme din punct de vedere medical, aştept pauza şi sper să putem lucra cu jucătorii care sunt şi să nu plece foarte mulţi pe la echipele naţionale. Dacă toţi jucătorii vor fi valizi după această pauză, eu sunt sigur că veţi vedea un alt CFR Cluj”, a mai spus Dan Petrescu.


CFR la Cluj-Napoca va întâlni joi, de la ora 19:45, pe teren propriu, formaţia Randers FC, în Grupa D a Europa Conference League.

CITEȘTE ȘI:


Dan Petrescu, propus de primarul Clujului să devină cetățean de onoare al orașului

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter