Sport

Costel Gâlcă știe cum poate câștiga CFR Cluj duelul cu Randers din Conference League

Costel Gâlcă a prefațat meciul Randers - CFR Cluj din Europa Conference League. Fostul antrenor de la FCSB știe cum poate fi învinsă echipa daneză.

Denis Alibec într-o acțiune personală contra lui Randers Denis Alibec într-o acțiune personală contra lui Randers

 

CFR Cluj se va duela astăzi, de la ora 22:00, în Europa Conference League cu formația daneză, într-un meci care va conta pentru penultima etapă. Trupa antrenată de Dan Petrescu este obligată să câștige pentru a avea șanse în continuare la un loc în fazele eliminatorii.


Costel Gâlcă, fost antrenor în prima ligă daneză, a explicat într-un interviu acordat pentru Fanatik.ro cum poate să fie bătută Randers.

„Nu e o echipă de nebătut, asta clar. Dan Petrescu știe asta și cred că a pregătit meciul în consecință. E o echipă bătăioasă, arțăgoasă și fizică. Dacă îi va pune sub presiune și CFR-ul va ține mai mult de minge vor avea de suferit la nivel de joc colectiv. E foarte greu de câștigat acolo. E un teren greu, moale și nu știu cum e vremea acum acolo. Dacă va ploua va fi și mai moale și va îngreuna mult jocul.”, a spus Costel Gâlcă pentru sursa menționată.


Costel Gâlcă a antrenat echipa daneză Velje timp de un sezon și are la îndemână toate informațiile despre viitoare adversară a lui CFR Cluj.

„Sunt o echipă bună, fizică, care pune presiune tot timpul pe adversar. Au jucători de bătaie și la mijloc câțiva fotbaliști de calitate. Atacanții sunt foarte buni și verticalizează foarte mult, vin cu foarte mule centrări. Au fost foarte bătăioși în meciurile pe care le-am avut contra lor.”; a mai spus Gâlcă.


 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj transferă doi tineri de la Farul Constanța! Petrescu schimbă strategia în Gruia

CFR CLUJ a învins nou-promovata Craiovei cu scorul de 2-0: „Le-am transmis un mesaj băieților, ei s-au culcat pe-o ureche”

Ultimele Stiri
abonare newsletter