Sport

Dan Petrescu anunţă dacă merge la națională după ultimul meci din an al CFR Cluj

Dan Petrescu este antrenorul dorit de Federația Română de Fotbal pentru postul de selecționer, după ce Mirel Rădoi a refuzat prelungirea contractului și Gheorghe Hagi și Răzvan Lucescu nu au dorit să renunțe la echipele pe care le pregătesc.

Dan Petrescu  va oferi răspunsul peste aproape trei săptămâni, adică după ultimul meci al CFR-ului din acest an calendaristic Dan Petrescu va oferi răspunsul peste aproape trei săptămâni, adică după ultimul meci al CFR-ului din acest an calendaristic

 

Răzvan Burleanu, președintele FRF, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației, au mers joi la Cluj-Napoca pentru a negocia cu Dan Petrescu posibila sa angajare pe postul de selecționer al naționalei.


Conform digisport.ro, Dan Petrescu va oferi răspunsul peste aproape trei săptămâni, adică după ultimul meci al CFR-ului din acest an calendaristic, cu FC Argeș, care se va juca în weekend-ul 18/19 decembrie.

„Bursucului” îi este propus un contract de lungă durată, iar Federația Română de Fotbal vrea să-l aducă pentru patru ani, adică două campanii, cele pentru EURO 2024 și pentru Cupa Mondială din 2026.


Dan Petrescu este sub contract cu CFR Cluj, un angajament pe care l-a semnat în septembrie și care are o durată de aproape trei ani, până în iunie 2024.

Pentru a putea fi adus la echipa națională, Federația fie îi va plăti clauza de reziliere din contractul cu CFR Cluj, în valoare de 600.000 de euro, scenariu foarte puțin probabil, fie Dan Petrescu va ajunge la un acord cu patronul clubului ardelean, Ioan Varga, pentru o despărțire pe cale amiabilă.

CITEȘTE ȘI:

Denis Alibec, scandal cu Dan Petrescu la CFR. Jucătorul a plecat de pe banca de rezerve în meciul cu Academica

Ultimele Stiri
abonare newsletter