Sport

Denis Ciobotariu va pleca de la CFR Cluj. Dan Petrescu l-a anunțat că își poate căuta echipă

Denis Ciobotariu, 23 de ani, a fost anunțat de Dan Petrescu că nu intră în planurile lui și își poate căuta o altă echipă din iarnă.

Denis Ciobotariu va pleca de la CFR Cluj. Dan Petrescu l-a anunțat că își poate căuta echipă Denis Ciobotariu va pleca de la CFR Cluj. Dan Petrescu l-a anunțat că își poate căuta echipă

 

 


Jucătorul de 23 de ani a fost adus de la Dinamo în schimbul sumei de 150.000, fiind o variantă pentru jucătorul U-21 la vremea respectivă. Între timp, Ciobotariu Jr. nu se mai încadrează la regula U-21 și va fi cedat, conform unor declarații făcute de tatăl său.

 


„El mai are contract doi ani de zile. E clar că situație nu e în regulă, în primul rând pentru el. Nu joacă. A jucat la început șase jocuri, plus cele din cupele europene. E clar că e un jucător tânăr, își dorește să joace. Mai ales că l-a scos de pe listă. L-au și anunțat că poate să meargă undeva să joace împrumut. Mi se pare că poate fi adăugat. Dar, dacă a fost anunțat că, cel puțin sezonul ăsta, nu mai intră în calculele antrenorului, ar trebui să meargă să joace undeva.”, a declarat Liviu Ciobotariu, la emisiunea Liga Digisport.

CFR Cluj este decisă să renunțe la majoritatea jucătorilor pe care nu îi poate utiliza în acest moment. Sportivi precum Cristiano Figueiro, Anas Tahiri, Jonathan Rodriguez sau Guessouma Fofana sunt deja pe „lista neagră”.

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu NU preia echipa națională, rămâne la CFR Cluj! Drum liber pentru Adrian Mutu

CFR Cluj încheie anul cu a noua victorie consecutivă în campionat. CFR Cluj - FC Argeș 1-0

Ultimele Stiri
abonare newsletter