Ştiri din Transilvania

Un cetăţean maghiar din Harghita, bănuit de trafic de droguri, a fost arestat preventiv

Un cetăţean maghiar în vârstă de 31 de ani a fost arestat preventiv, fiind bănuit de deţinere ilegală şi trafic de droguri.

Un cetăţean maghiar din Harghita, bănuit de trafic de droguri, a fost arestat preventiv. Sursa foto: DIICOT Un cetăţean maghiar din Harghita, bănuit de trafic de droguri, a fost arestat preventiv. Sursa foto: DIICOT

 

 


Un cetăţean maghiar în vârstă de 31 de ani a fost arestat preventiv, fiind bănuit de deţinere ilegală şi trafic de droguri, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Harghita.

Poliţiştii au găsit asupra bărbatului 100 de grame de substanţe psihoactive, precum 300 de euro și 770 de lei, bani susceptibili a proveni din traficul de droguri, precum şi un telefon mobil.

„Bărbatul a fost prins în flagrant delict, în municipiul Odorheiu Secuiesc, în timp ce ar fi deţinut şi transportat 100 de grame de substanţe psihoactive. De asemenea, în urma percheziţiei autoturismului şi a controlului corporal, au fost descoperiţi şi ridicaţi 300 de euro şi 770 de lei, bani susceptibili a proveni din traficul de droguri, precum şi un telefon mobil. Din materialul probator administrat a reieşit că, bărbatul ar fi consumat din substanţele interzise pe care le-ar fi transportat, chiar în timp ce conducea autoturismul pe drumurile publice, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe", informează IJP Harghita. 


 Un cetăţean maghiar din Harghita, bănuit de trafic de droguri, a fost arestat preventiv. Sursa foto: DIICOT

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului, iar, ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Harghita a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Bărbatul era cercetat sub control judiciar de către procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Harghita într-un alt dosar penal pentru săvârşirea unor infracţiuni similare, fiind depistat în flagrant delict în data de 22 ianuarie. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat arestat pentru trafic de droguri. Ar fi vândut stupefiante consumatorilor din Turda.

Ultimele Stiri
abonare newsletter