Ştiri din Transilvania

Proxeneţii care au omorât o prostituată şi i-au ascuns cadavrul într-o remorcă au fost trimiși în judecată. Femeia a fost ucisă cu sălbăticie.

Cei trei proxeneţi acuzaţi că au ucis-o pe femeia de 31 de ani găsită într-un geamantan, într-o remorcă în parcarea unui bloc din Oradea, au fost trimiși în judecată în stare de arest preventiv.

Cei trei proxeneţi acuzaţi că au ucis-o pe femeia de 31 de ani găsită într-un geamantan, într-o remorcă în parcarea unui bloc din Oradea, au fost trimiși în judecată în stare de arest preventiv| Foto: ebihoreanul.ro Cei trei proxeneţi acuzaţi că au ucis-o pe femeia de 31 de ani găsită într-un geamantan, într-o remorcă în parcarea unui bloc din Oradea, au fost trimiși în judecată în stare de arest preventiv| Foto: ebihoreanul.ro

 

 


Cei trei proxeneţi acuzaţi că au ucis-o pe femeia de 31 de ani găsită într-un geamantan, într-o remorcă în parcarea unui bloc din Oradea, au fost trimiși în judecată în stare de arest preventiv, scrie ebihoreanul.ro

Victima, ucisă în bătaie. Sora ei, înfometată săptămâni la rând

Din actele de urmărire penală, respectiv procesele verbale de cercetare de la faţa locului, concluziile preliminare emise de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Bihor şi declaraţiile martorilor, a rezultat că în perioada 6 - 8 iunie 2024, victima, o femeie de 31 de ani, din oraşul bihorean Valea lui Mihai, a fost ucisă în bătaie, în timp ce se afla într-un apartament din Oradea, în cartierul Nufărul, alături de sora ei Toth Erika, şi de alte două femei: Duca Erika şi Roxana Gal, împreună cu concubinul acesteia din urmă, Alin Omuţ.


„Victima a suferit agresiuni fizice prin lovire cu corpuri dure contondente şi comprimare între două planuri, care i-au provocat hemoragie internă, prin rupturi viscerale (plămân, splină), urmare a unui traumatism toraco-abdominal cu fracturi costale multiple şi de stern, leziuni ce au condus la decesul acesteia”, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

CITEȘTE ȘI: 
Studentă găsită moartă într-un apartament din Timișoara. A fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit.

Existând bănuiala rezonabilă că agresiunile au fost exercitate de către numiţii Alin Omuţ, Duca Erika şi Roxana Gal care în prezent au fost trimiși în judecată în stare de arest preventiv.


Sora victimei decedate a fost găsită într-un apartament din cartierul Prima, cu răni grave şi subnutrită, fiind transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale.

Ancheta a scos la iveală că atât victimele, cât și agresorii lor au locuit împreună încă din luna martie sau aprilie, într-un apartament din Oradea. Cele două surori au ajuns să fie terorizate. Acestea erau ținute în baie și ajunseseră să își caute mâncarea prin gunoaie.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Trei persoane reținute în cazul crimei din Oradea. O femeie a fost găsită moartă într-o remorcă.

Cadavrul unei femei, descoperit într-o remorcă, în Oradea. Sora victimei, găsită cu urme de schingiuire.

Ultimele Stiri
abonare newsletter