Ştiri din Transilvania

Deținut minor, găsit spânzurat în Penitenciarul din Oradea

Caz șocant în Penitenciarul Oradea, unde un minor de 15 ani s-a spânzurat în celulă.

Deținut minor, găsit spânzurat în Penitenciarul din Oradea|Foto: pixabay.com Deținut minor, găsit spânzurat în Penitenciarul din Oradea|Foto: pixabay.com

 

 


Angajații instituției au aplicat manevre de resuscitare, iar echipajul de prim-ajutor sosit la fața locului a continuat eforturile de resuscitare, însă medicii au fost nevoiți să constate decesul. 

Gest extrem: S-a spânzurat cu cablul de la telefon

Un deținut minor custodiat de Penitenciarul Oradea a fost găsit spânzurat cu cablul de la telefonul aflat în dotarea camerei de deținere.


CITEȘTE ȘI: 
Deținut ucis în Penitenciarul Gherla. A fost spânzurat în baie de colegii de celulă.

Minorul în vârstă de 15 ani a fost arestat la începutul lunii septembrie, pentru furt calificat. 

„În data de 15.09.2024, la ora 15:53, cu ocazia desfășurării activităților administrative din cadrul secției, un deținut minor custodiat de Penitenciarul Oradea din data de 06.09.2024, arestat preventiv pentru infracțiunea de furt calificat, a fost găsit spânzurat cu cablul de la telefonul aflat în dotarea camerei de deținere, de către supraveghetorul secției”, potrivit anunțului făcut duminică de reprezentanții Penitenciarului Oradea, citați de ebihoreanul.ro


Tânărului i s-au aplicat de îndată manevre de resuscitare, continuate apoi, de un echipaj SMURD chemat prin numărul de urgență 112. Din nefericire, însă, medicii au fost nevoiți să declare decesul.  

În cauză a fost declanșată o anchetă internă, iar cercetările continuă pentru stabilirea circumstanțelor și cauzelor ce au dus la tragicul incident. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Deținut găsit spânzurat în baie și cu urme de violență, la Penitenciarul Gherla. Bărbatul ar fi fost ucis

Ultimele Stiri
abonare newsletter