Ştiri din Transilvania

Preot, chemat să sfințească un Lamborghini: „Omul mă roagă să-i sfinţesc şi maşina. Există o rugăciune specială” VIDEO

Un preot a fost chemat de un tânăr ca să-i sfințească Lamborghini-ul de Bobotează. Preotul spune că mulți șoferi îi cer să facă acest lucru.

Preot, chemat să sfințească un Lamborghini: „Omul mă roagă să-i sfinţesc şi maşina. Există o rugăciune specială” VIDEO

 

 


Preotul care a fost chemat de un tânăr din Sibiu să-i sfinţească de Bobotează o maşină marca Lamborghini a explicat că mulţi şoferi îi cer acest lucru pentru a se feri de accidente rutiere.

 


„Eu când merg la Bobotează, omul mă roagă ca să-i sfinţesc şi maşina sau îmi zice că şi-a cumpărat o maşină nouă şi mă întreabă dacă pot să o sfinţesc. Este o rugăciune specială”, a declarat, pentru AGERPRES, preotul Ciprian Creangă.

Părintele Ciprian Creangă a spus că mulţi şoferi apelează la ajutorul preoţilor să le sfinţească maşinile, ca să nu fie victimele vreunui accident rutier.


Există chiar o „Rugăciune de binecuvântare a maşinii”, în care se precizează la un moment dat următoarele: „Şi luând preotul apa sfinţită, stropeşte cu ea maşina zicând: Se binecuvintează maşina aceasta prin stropire cu apă sfinţită, în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Amin”, potrivit preotului Ciprian Creangă.

La ţară, preoţii sunt rugaţi să binecuvânteze cu apă sfinţită şi animalele din ogradă, nu doar casa. 


Vezi VIDEO cu preotul care sfințește un Lamborghini aici.

CITEȘTE ȘI:

Mesajul unei clujence după Bobotează: „Concerte nu, magazin după 21 nu. La Bobotează ne adunăm cu sutele. Nimeni nu zice nimic”

Masca, obligatorie în spații deschise și închise. Cine nu trebuie să o poarte? Pe listă apar și preoții

Ultimele Stiri
abonare newsletter