Oamenii de știință au descoperit o legătură potențială între o dietă săracă și riscul de cancer, concentrându-se pe metilglioxal, un produs secundar format atunci când organismul descompune glucoza.
Ne putem menține sănătoși în perioada caniculară, consumând alimente care sunt bogate în nutrienți, care ne dau energie și sațietate. Vezi ce alimente păcălesc foamea și ne ajută să ajungem la un corp de invidiat.
Indicele global al preţurilor produselor alimentare a crescut şi în luna aprilie, pentru a doua lună consecutiv, ca urmare a majorării preţurilor la carne, uleiuri vegetale şi cereale.
Micii de mangaliță din Lidl sunt alegerea pe care mulți români o fac, mai ales în această perioadă. Dar ce conține, cu adevărat, preparatul preferat al românilor?
10 locuri sunt disponibile în echipa „Măcelari de elită”, care va reprezenta România la cel mai prestigios eveniment mondial dedicat măcelăriei, World Butchers' Challenge (WBC), programat anul viitor, la Paris.
Preţul la carne în Uniunea Europeană era cu 3,3% mai mare în luna februarie 2024 decât în luna februarie 2023, însă în rândul ţărilor membre cele mai mari creşteri de preţuri au fost înregistrate în Bulgaria (8,2%) şi România (7,7%).