O masă tradițională de Revelion poate să conțină până la 243 de aditivi alimentari, aproape 290 de grame de zahăr și peste 45 de grame de sare, potrivit unei analize recente.
Competiția WorldSkills de Cofetari-Patiseri și Brutari la Cluj: O zi specială pentru talentele din patiserie și brutărie. Cei mai buni vor reprezenta România la Lyon.
Poveștile de succes ale unor femei de afaceri din Cluj arată că nimic nu e imposibil dacă există voință. Iar mesajul lor pentru cei care vor să le calce pe urme este unul singur: dacă îți dorești ceva cu adevărat, nu există „nu pot”.
Imagini alb-negru cu Clujul vechi. Cu toții trecem aproape zilnic în zona străzii Memorandumului din Cluj-Napoca, însă puțini își mai aduc aminte de fosta cofetărie Fabian sau cofetăria Verde.
Patiseriile sunt „tradiționale” pentru România și au existat dintotdeauna, însă după 1989 numărul lor a explodat. În prezent, Capitala are cele mai multe cofetării sau covrigării, însă „podiumul” este completat de Cluj și Bihor.
Sunt atâtea situații în care ești luat prin surprindere. Iar lipsa timpului liber devine o problemă majoră într-un program tot mai încărcat din cauza volumului uriaș de muncă. Dar toți merităm să ne răsfățăm, mai ales dacă nu putem fi răsfățați. Iar cuvântul pentru acest deliciu rapid și savuros are o singură denumire: Cheesecake.