Timp Liber

Prognoza meteo, 4 mai. Vreme frumoasă, cu temperaturi ridicate în toată țara.

Astăzi cerul va fi variabil, cu înnorări temporar și perioade cu averse și descărcări electrice.

Cum va fi vremea în Noaptea de Înviere?  Sursă foto: Facebook/Municipiul Cluj-Napoca Cum va fi vremea în Noaptea de Înviere? Sursă foto: Facebook/Municipiul Cluj-Napoca

 

 


Sâmbătă, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar și perioade cu averse și descărcări electrice, local, în Banat, Oltenia, Muntenia și Dobrogea, pe arii mai restrânse în Crișana și Transilvania și doar izolat, posibil în rest.

În Cluj, dimineață, temperatura maximă va fi de 12 grade Celsius, parțial însorit, cu nori sporadici. Spre seară, cerul va fi predominant senin, cu temperaturi minime de 15 grade Celsius, potrivit accuweather.com


CITEȘTE ȘI: 
Vremea de Paște. Scad temperaturile și va ploua.

În Transilvania, vântul va sufla în general slab, cu viteze la rafală în general de 40…50 km/h. Temperaturile minime se vor încadra între 7 și 13 grade, mai scăzute în depresiunile din nord-estul Transilvaniei, spre 4…5 grade. 

Duminică, vremea va fi ușor instabilă. După-amiaza și seara, local îndeosebi în zonele montane și submontane din Banat, Crișana, Oltenia, nord-vestul Munteniei, vestul și sud-vestul Transilvaniei și izolat în rest, vor fi înnorări temporar accentuate și averse, însoțite de descărcări electrice. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vremea de Paște. Scad temperaturile și va ploua.

Ultimele Stiri
abonare newsletter