Timp Liber

O femeie care a avut o relație de „iubire” de 9 ani cu un Boeing 737 s-a despărțit de avion - VIDEO

Michele Köbke, o femeie în vârstă de 36 de ani din Germania, a atras atenția lumii întregi cu povestea sa de dragoste neconvențională. Timp de nouă ani, Michele a susținut că a fost într-o relație romantică cu un avion Boeing 737-800, că era sexual atrasă de aeronaval pe care o numea afectuos „Darling".

O femeie din Germania de 36 de ani, care susținea că a avut o relație romantică de 9 ani cu un Boeing 737-800, s-a despărțit de avion. Foto: captură Youtube / truly O femeie din Germania de 36 de ani, care susținea că a avut o relație romantică de 9 ani cu un Boeing 737-800, s-a despărțit de avion. Foto: captură Youtube / truly

 

 


Totul a început în 2014, când Michele a văzut pentru prima dată avionul prin fereastra aeroportului Tegel din Berlin. Ea a declarat că s-a îndrăgostit instantaneu de aeronavă, descriind-o ca fiind „iubirea vieții sale". Michele se identifica ca fiind objectofilă, o persoană care dezvoltă atracție romantică și sexuală față de obiecte neînsuflețite.

 


Despărțire neobișnuită: Femeia îndrăgostită de un Boeing 737 pune capăt relației de 9 ani

Persoanele cu această preferință sexuală neobișnuită pot avea sentimente puternice de atracție, dragoste și angajament față de anumite obiecte sau structuri care fac obiectul fixației lor.

 Deși este considerată de psihologi drept parafilie (o tulburare sexuală), în majoritatea cazurilor objectofilii nu necesită tratament, scrie Mirror.


CITEȘTE ȘI:
Între bizar și macabru. Și-a dus unchiul mort la bancă să obțină un împrumut.

Timp de șase ani, Michele a putut doar să-și „întâlnească" „iubitul avion” prin geamul aeroportului. În septembrie 2019, ea a avut în sfârșit ocazia să se apropie fizic de Boeing într-un hangar. Momentul a fost descris de Michele ca fiind „cel mai frumos din viața ei", mărturisind că a sărutat avionul și chiar a stat pe una din aripile sale.

Pentru a-și menține „relația" și când era departe de aeroport, Michele a cumpărat diverse componente ale avionului și sute de suveniruri aviatice. Ea deținea chiar și un model de un metru și jumătate al avionului, cu care obișnuia să doarmă.


Atracție fatală pentru un Boeing: Femeia care a iubit un avion timp de 9 ani își schimbă pasiunea

Recent însă, Michele a anunțat că relația sa cu Boeingul 737 s-a încheiat, declarând pentru ziarul german Bild: „Suntem separați, dar suntem încă prieteni".

Într-o surprinzătoare schimbare de direcție, Michele și-a îndreptat acum atenția către o nouă pasiune: Evul Mediu. Ea a vândut 300 din suvenirurile sale aviatice pentru a face loc noii sale obsesii. „Acum îmi place să port armura de cavaler", a dezvăluit ea.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incident bizar la vot. Tânără luată dintr-o secție de votare din Galați de un echipaj medical. Ținea în brațe o păpușă cu care vorbea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter