Actualitate

Un hoț a intrat prin efracție în două case din Cluj-Napoca și a furat bijuterii de 5.000 lei

Un bărbat a fost arestat preventiv timp de 30 de zile după ce a intrat în efracție în două case din Cluj-Napoca și a furat bijuterii în valoare de 5.000 de lei.

Un hoț a intrat prin efracție în două case din Cluj-Napoca și a furat bijuterii de 5.000 lei / Foto: depositphotos.com Un hoț a intrat prin efracție în două case din Cluj-Napoca și a furat bijuterii de 5.000 lei / Foto: depositphotos.com

 

 


Hoțul ar fi intrat prin efracție în cele două case în perioada 3-4 iunie, dar polițiștii l-au prins pe 22 iunie 2022.

 


După ce a fost reținut timp de 24 de ore, bărbatul a fost prezentat instanței, care a hotărât că trebuie să fie arestat preventiv timp de 30 de zile:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 39 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă a infracțiunii de furt calificat. La data de 22 iunie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Cluj-Napoca, cu sprijinul polițiștilor municipiului Câmpia Turzii, au pus în executare două mandate de percheziție, pe raza municipiului Câmpia Turzii. Cu ocazia perchezițiilor derulate, polițiștii au pus în executare mandatul de aducere, emis pe numele bărbatului de 39 de ani, condus la unitatea de poliție în vederea continuării cercetărilor și administrării probatoriului în cauză.


Activitățile de cercetare au fost demarate la data de 5 iunie a.c., cel în cauză fiind bănuit că în perioada 03-04 iunie a.c., prin pătrunderea în două imobile situate pe raza municipiului Cluj-Napoca, ar fi sustras bijuterii în valoare de circa 5.000 de lei.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior acesta fost prezentat instanței, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și a polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale”, a transmis IPJ Cluj.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr din Cluj a intrat prin efracție într-o GRĂDINIȚĂ. Le-a furat până și centrala termică

Furturi de 20.000 de lei de pe cardurile unor pensionari, prin diverse metode. Percheziții în Bistrița

Ultimele Stiri
abonare newsletter