Actualitate

Cod galben de vânt puternic, în Cluj. Ninsori și viscol în zona montană înaltă

Peste jumătate din ţară se va afla, pe parcursul zilei de duminică, sub o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului, inclusiv de ninsori şi viscol.

Cod galben de viscol și vânt la Cluj / Foto: depositphotos.com Cod galben de viscol și vânt la Cluj / Foto: depositphotos.com

 

 


Peste jumătate din ţară se va afla, pe parcursul zilei de duminică, sub o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului, inclusiv de ninsori şi viscol în Carpaţii Orientali, la altitudini înalte, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

 


Astfel, în intervalul orar 8:00 - 18:00, vântul va avea intensificări în Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei şi în sudul Transilvaniei, cu viteze de 55 - 65 km/h şi, izolat, peste 70 km/h.

De asemenea, în zona Carpaţilor Orientali va ninge moderat cantitativ (10 - 15 l/mp) şi va continua să se depună strat de zăpadă. La munte vor fi rafale de 60 - 80 km, iar la altitudini mai mari de 1.700 de metri, de peste 90 - 110 km/h. În plus, vor fi perioade cu viscol şi vizibilitate scăzută.


Zonele vizate de codul galben/ Sursa: ANM

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Vremea rămâne rece în Cluj! Prognoza meteo pentru toată săptămâna

Se schimbă vremea în țară. Cod galben de vânt puternic, în zona de munte din Cluj se așteaptă ninsori

Ultimele Stiri
abonare newsletter