Actualitate

Incendiu la o casă în Apahida. Intervenția de stingere a flăcărilor a durat trei ore. FOTO

Un incendiu puternic a cuprins o casă din Apahida, județul Cluj. Intervenția pompierilor a durat mai bine de trei ore.

Un incendiu puternic a cuprins o casă din Apahida/ Foto: ISU Cluj Un incendiu puternic a cuprins o casă din Apahida/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un incendiu puternic a cuprins marți seară o casă din comuna Apahida.

 


Acoperișul casei a fost în totalitate înghițit de flăcări.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit noaptea trecută pentru a stinge un incendiu care a afectat o casă de locuit situată pe strada Someș din comuna Apahida. Apelul de urgență a venit la ora 23:16, astfel că au fost trimise de urgență două autospeciale cu apă și spumă, autoscara și un echipaj SMURD. Când pompierii au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 400 de mp. 


Drept urmare, imediat a fost trimisă în sprijin o autospecială cu apă și spumă de mare capacitate de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca. Operațiunile de stingere au durat mai bine de trei ore, fiind îngreunate de faptul că imobilul se afla pe o stradă îngustă, iar pompierii nu au avut posibilitatea să alimenteze cu apă în apropiere. Din fericire, în urma acestui eveniment nu au rezultat victime. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la hornul izolat necorespunzător”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Pagube însemnate în urma incendiului din Baciu. Un bloc de locuințe din zonă, afectat de flăcările devastatoare.

Incendiu puternic la o hală de pe Calea Baciului. Fumul a fost observat din mai multe zone din Cluj. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter