Actualitate

Incendiu la hotelul stadionului din Alba Iulia; 15 sportivi evacuaţi de pompierii militari

Un incendiu s-a produs vineri dimineaţa în hotelul aflat în incinta stadionului din Alba Iulia, unde, la momentul declanşării alarmei, se aflau 15 sportivi, care au fost evacuaţi din clădire de către pompierii militari.

Incendiu la hotelul stadionului din Alba Iulia Foto arhivă. Sursa depositphotos.com Incendiu la hotelul stadionului din Alba Iulia Foto arhivă. Sursa depositphotos.com


 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba a anunţat că Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit pentru localizarea şi stingerea unui incendiu în municipiul Alba Iulia, care se manifesta cu degajare mare de fum, la o magazie de depozitare a echipamentelor sportive, scrie Agerpres.


„Este vorba despre hotelul stadionului CSM Unirea, unde, la momentul declanşării alarmei de incendiu, se aflau 15 sportivi, care au fost evacuaţi din clădire de către pompierii militari. Incendiul este lichidat. Se lucrează la ventilarea spaţiului", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Alex Crişan, menţionând că nu au fost victime. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Sursa foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la o casă în Apahida. Intervenția de stingere a flăcărilor a durat trei ore. FOTO

Pagube însemnate în urma incendiului din Baciu. Un bloc de locuințe din zonă, afectat de flăcările devastatoare.

Incendiu puternic la o hală de pe Calea Baciului. Fumul a fost observat din mai multe zone din Cluj. FOTO

abonare newsletter