Actualitate

Tragedia micuței Agnes. O poveste sfâșietoare din timpul inundațiilor

O fetiță de doar 7 luni a pierit în apele inundațiilor, după ce a căzut din barca salvatorilor. Drama s-a petrecut în timpul operațiunilor de salvare a familiei sale, afectate de inundațiile devastatoare din regiunea unde locuiau.

O fetiță de 7 luni a murit în apele inundațiilor.  Foto: Gabrielli Vicente / Instagram O fetiță de 7 luni a murit în apele inundațiilor. Foto: Gabrielli Vicente / Instagram

 

 


Copilul căzuse din barca salvatorilor pe 4 mai, în timpul operațiunilor de salvare a familiei afectate de inundații din Canoas, în statul brazilian Rio Grande do Sul.

Trupul micuței Agnes da Silva Vicente, o fetiță de șapte luni care a căzut din barca pompierilor în timpul operațiunilor de salvare a familiei afectate de inundații din Canoas, în statul brazilian Rio Grande do Sul, a fost găsit fără viață.


Soarta tragică a fetiței - a cărei soră geamănă a fost salvată - a captat atenția presei de câteva zile.

Inundații tragice: O fetiță de 7 luni își pierde viața după ce cade din barca salvatorilor

„Din păcate, povestea nu s-a încheiat așa cum mi-aș fi dorit. Acum, golul din această fotografie va rămâne veșnică", a scris mama fetiței, Gabrielli Rodrigues da Silva, într-o postare pe rețelele de socializare.


CITEȘTE ȘI:

Un panou publicitar a ucis 4 persoane și a rănit cel puțin 60 – VIDEO

Barca în care se afla familia a fost răsturnată de furia apelor care au acoperit orașul vecin Porto Alegre pe 4 mai, iar Agnes a fost înghițită în câteva secunde.

Dramă în timpul inundațiilor: O familie își pierde fiica de doar 7 luni

În postarea sa de pe Instagram, mama a subliniat că nimeni nu este responsabil pentru moartea fetiței. „Nimeni nu este de vină. Cu atât mai puțin oamenii care ne-au ajutat. Toată recunoștința mea se îndreaptă spre cei care și-au pus viața în pericol pentru a ne salva ei. Sunteți eroii mei”, a scris Gabrielli da Silva.


Ploile violente din regiunea braziliană Rio Grande do Sul au provocat sute de morți și au dus la persoane dispărute și, potrivit ministrului Mediului, Marina Silva, ar trebui să servească drept avertisment cu privire la dezechilibrul climei globale. Potrivit acesteia, episodul este „o lecție foarte periculoasă” pentru țară. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Miracol medical cu sfârșit tragic. Bărbatul care a primit primul transplant de rinichi de porc modificat genetic a murit

abonare newsletter