Actualitate

Bărbat de 48 de ani, găsit fără suflare în apartamentul închiriat. Victima avea o sticlă de alcool lângă ea.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost găsit mort în apartamentul închiriat din Gherla. Proprietarul apartamentului este cel care a alertat autoritățile.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost găsit mort în apartamentul închiriat din Gherla/ Foto: gherlainfo.ro Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost găsit mort în apartamentul închiriat din Gherla/ Foto: gherlainfo.ro

 

 


Descoperire macabră în Gherla. Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost găsit mort în apartament.

 


Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, locuia în chirie, singur, într-un apartament de la etajul I al unui bloc de pe Aleea Stăruinței. Sâmbătă ar fi fost văzut ultima dată de vecini, potrivit gherlainfo.ro

Proprietarul apartamentului a încercat să îl sune pe bărbat dar acesta nu răspundea. Întrucât nu a reușit să ia legătura cu el, a decis să anunțe autoritățile. Poliția a intervenit, iar un echipaj al pompierilor.


Potrivit sursei citate anterior, ușa era blocată, iar pompierii au folosit o scară pentru a ajunge la balconul apartamentului și au reușit să intre în interior. Într-una dintre camere l-au găsit pe bărbat mort cu o sticlă de băutură lângă el.

Echipa medicală sosită la fața locului a confirmat decesul. Cadavrul a fost transportat la IML pentru autopsie, care urmează să stabilească împrejurările exacte ale decesului.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tragedie în Prima zi de Paște. Bărbat mort după ce a pătruns cu mașina pe calea ferată și a fost lovit de un tren. FOTO

Bărbat de 85 de ani, mort într-un apartament care a luat foc pe strada Dionisie Roman din Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter