Actualitate

Accident grav la Călățele. O femeie, descarcerată de SMURD, transportată la spital.

O femeie a fost descarcerată de pompieri în urma unui accident rutier produs în noaptea de duminică spre luni în comuna Călățele.

Accident rutier în comuna Călățele. Femeie descarcerată de pompieri/Foto: ISU Cluj Accident rutier în comuna Călățele. Femeie descarcerată de pompieri/Foto: ISU Cluj

 

 


În noaptea de 2 iunie, orele 23:57 a avut loc un accident între un autoturism și o autoutilitară parcată, în localitatea Văleni din comuna Călățele.

Accident rutier în comuna Călățele/Foto: ISU Cluj

Pompierii SMURD au intervenit cu o ambulanță și un echipaj de descarcerare. În autoturismul grav avariat se afla o tânără de 25 de ani, care a rămas blocată. Victima avea piciorul rupt, pe lângă alte multiple traumatisme. 


„La o primă evaluare, victima prezenta multiple traumatisme, printre care o fractură la membrul inferior stâng”, potrivit ISU Cluj.

Tânăra a fost conștientă și cooperantă pe tot timpul extracției și astfel a fost eliberată în siguranță, fără a agrava posibile alte leziuni, fiind transportată de urgență la spital. 


Nu au mai existat alte victime.

Articol scris de Aurel-Constantin Bîrliba.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier la ieşire din localitatea Deuşu. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital.

abonare newsletter