Ştiri din Transilvania

Două femei au murit într-un cumplit accident produs în Alba. Mașina în care se aflau a căzut într-o râpă. FOTO

Două femei au murit într-un accident grav în Alba. Mașina în care se aflau a căzut într-o râpă.

Două femei au murit într-un cumplit accident produs în Alba. Mașina în care se aflau a căzut într-o râpă| Foto:ziarulunirea.ro Două femei au murit într-un cumplit accident produs în Alba. Mașina în care se aflau a căzut într-o râpă| Foto:ziarulunirea.ro

 

 


Două femei din judeţul Mureş, de 90 şi 87 de ani, au decedat, sâmbătă, după ce un autoturism în care se mai aflau două persoane, un bărbat şi o femeie, a ieşit de pe DN 75, pe raza localităţii Muncelu din Munţii Apuseni, şi s-a răsturnat într-o râpă, oprindu-se în gardul unei gospodării.

 


Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, după ce forţele de intervenţie au ajuns la locul producerii accidentului, au constatat că în autoturism se aflau patru persoane, din care două s-au autoevacuat şi două se aflau încarcerate în autoturism, în stare inconştientă.

Intervenţia de descarcerare a fost dificilă, deoarece autoturismul se afla răsturnat intr-o râpă, fiind necesară şi stabilizarea maşinii, a precizat Crişan.

Cele două persoane au fost evacuate din autoturism de către pompierii militari şi predate echipajelor medicale, fără a prezenta însă semne vitale. Au fost efectuate manevrele de resuscitare, dar victimele nu au răspuns.


Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au decedat în urma accidentului două femei din judeţul Mureş, de 90, respectiv 87 de ani. Conducătorul auto, în vârstă de 72 de ani, şi o femeie de 67 de ani ar fi suferit leziuni uşoare. În urma accidentului, traficul rutier a fost îngreunat în zonă. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident cu două mașini pe strada Napoca. Două femei şi o minoră, transportate la spital. FOTO

Accident în zona Calvaria, între o mașină și un tramvai. Trafic îngreunat. UPDATE: O femeie de 50 de ani, transportată la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter