Actualitate

Un bărbat de 52 de ani, ucis într-un parc din Turda. Un suspect a fost reținut.

Un bărbat de 52 de ani a fost ucis într-un parc din cartierul Turda nouă, din municipiul Turda. Bărbatul avea urme de agresiune fizică la nivelul capului.

Un bărbat de 52 de ani, ucis într-un parc din Turda. Un suspect a fost reținut. | Foto: Inquam Photos / George Călin Un bărbat de 52 de ani, ucis într-un parc din Turda. Un suspect a fost reținut. | Foto: Inquam Photos / George Călin

 

 


Un bărbat de 52 de ani a fost ucis într-un parc din cartierul Turda nouă, din municipiul Turda. Bărbatul avea urme de agresiune fizică la nivelul capului. 

 


De asemenea, a fost reţinut un suspect. 

„La data de 20 iulie a.c., în jurul orei 23.50, printr-un apel la SNUAU 112 a fost sesizat faptul că într-un parc din cartierul Turda nouă, din municipiul Turda a fost găsită o persoană decedată. S-a stabilit identitatea bărbatului decedat, în vârstă de 52 de ani. Acesta prezenta urme de agresiune fizică la nivelul capului. Cadavrul a fost transportat la IML Cluj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Sunt continuate cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, cu sprijinul organelor de cercetare penală din cadrul Serviciului de Investigații Criminale. Față de suspect a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore”, a transmis IPJ Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Deținut ucis în Penitenciarul Gherla. A fost spânzurat în baie de colegii de celulă.

Un student de 22 de ani şi-a ucis iubita cu 20 de lovituri de cuţit. I-a trimis 225.720 de mesaje şi o „listă” cu 4 zile înainte de a o ucide.

abonare newsletter