Actualitate

Panourile publicitare cu Nicolae Ciucă, ironizate într-un anunţ de angajare. „Un ostaş în slujba berii”.

O cunoscută berărie din Craiova ironizează, într-un anunţ de angajare, panourile publicitare pentru cartea președintelui PNL, Nicolae Ciucă, „Un ostaş în slujba ţării”.

Panourile publicitare cu Nicolae Ciucă, ironizate într-un anunţ de angajare. „Un ostaş în slujba berii”.|Foto: Biergarten Craiova-Facebook Panourile publicitare cu Nicolae Ciucă, ironizate într-un anunţ de angajare. „Un ostaş în slujba berii”.|Foto: Biergarten Craiova-Facebook

 

 


Potrivit unui anunț ingenios publicat pe pagina de socializare a unei cunoscute berării din Craiova, cei de la Biergarten angajează „Un ostaș în slujba berii”, potrivit reporter24.ro

Mesajul acestora ironizează panourile publicitare ale liderului PNL, Nicolae Ciucă, care fac trimitere la cartea semnată de fostul premier, cu titlul „Un ostaș în slujba țării”. 


O berărie din Craiova ironizează, într-un anunț de angajare, panourile publicitare cu Nicolae Ciucă|Foto: Biergarten Craiova-Facebook

Mai mult, anunțul este photoshop-at chiar peste o fotografie cu panoul cu Nicolae Ciucă, imagine care a împânzit marginile drumurilor şi autostrăzilor din România.

Panou publicitar cu Nicolae Ciucă - „Un ostaș în slujba țării”|Foto: Bogdan Nastasescu-Facebook

„Indiferent dacă v-a plăcut sau nu cartea, dacă aveți chef de muncă pe termen lung, dați un telefon, poate ne facem colegi”, au notat cei de la Biergarten Craiova pe pagina de Facebook.


Liderul PNL, Nicolae Ciucă, general în rezervă, a anunțat în primăvara acestui an lansarea unei cărți autobiografice – „Un ostaș în slujba țării. „Paginile acestei cărți sunt despre mine. Nu despre funcțiile pe care le-am ocupat, nu despre imaginea mea publică, nu sunt bilanț și nici program electoral”, potrivit anunțului făcut pe pagina nicolaeciuca.ro

„Toate încasările vor fi donate către inițiative caritabile”, potrivit anunțului făcut de Nicolae Ciucă pe site-ul personal. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sondaj. Cine sunt candidații care intră în turul doi al alegerilor prezidențiale și cine are cele mai mari șanse pentru Cotroceni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter