Actualitate

Inconștiență! Bărbat prins la volan mort de beat pe autostrada A3.

Un bărbat din Sibiu a fost prins în timp ce conducea mort de beat pe autostrada A3 Câmpia Turzii-Nădășelu. Șoferul a fost pus sub control judiciar.

Inconștiență la volan | Foto: pixabay.com Inconștiență la volan | Foto: pixabay.com

 

 


 Un bărbat a fost prins în timp ce conducea mort de beat pe autostrada A3 Câmpia Turzii-Nădășelu.

 


Acesta avea peste 1 la mie alcoolemie.

„La data de 18 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Poliție Autostradă A3 Turda-Borș au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 47 de ani, din județul Sibiu, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
Bărbatul în cauză a fost depistat la aceeași dată, în jurul orei 20.40, în timp ce se deplasa la volanul unui ansamblu de vehicule pe Autostrada A3 Câmpia Turzii - Nădășelu, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Fiind testat cu aparatul etilotest, a reieşit o concentraţie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.
La data de 19 septembrie a.c., bărbatul a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

2 din 10 şoferi recunosc că s-au urcat băuţi la volan. 60% susţin că „nu erau beţi, ci doar consumaseră puţin alcool”

Caz halucinant în Vaslui. Adolescent, găsit spânzurat, iar părinții au fost băuți și au crezut că minorul era plecat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter