Actualitate

Vreme instabilă cu temperaturi în creștere și ploi. Prognoza meteo pentru Cluj.

Vremea continuă să se încălzească ușor, dar nu scăpăm de ploi. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru miercuri, 3 octombrie|Foto: monitorulcj.ro Prognoza meteo pentru miercuri, 3 octombrie|Foto: monitorulcj.ro

 

 


Miercuri, 3 octombrie, vremea se menține instabilă în cea mai mare parte a țării, astfel că temperaturile cresc ușor față de ziua anterioară, însă ploile își vor face simțită prezența pe arii extinse. 

 


Ploi de scurtă durată sunt prognozate în zona Transilvania și Moldovei, dar și în Crișana, Maramureș și Banat. În restul teritoriului, este posibil ca precipitațiile să își facă apariția spre seară. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona Carpaților Meridionali (peste 50…70 km/h). Temperaturile maxime se vor încadra între 18 - 26 de grade Celsius, iar cele minime între 8 - 18 grade Celsius. 

În Cluj, vremea va fi răcoroasă, cu un cer preponderent noros, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va atinge 21 de grade Celsius, iar minima termică va indica 12 grade Celsius, cu șanse de precipitații. 


Finalul săptămânii vine cu temperaturi între 16-20 de grade Celsius, astfel că vremea se va răci de la o zi la alta, iar șansele de precipitații vor fi ridicate. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vremea rea continuă să lovească România! Ploi torențiale, vânt puternic și ninsori la munte

Ultimele Stiri
abonare newsletter