Actualitate

Șofer român, amendat cu 52.000 de euro în Germania după ce a încălcat limita de siguranță de mai multe ori.

Un șofer român a fost amendat cu 52.000 de euro în Germania după ce a încălcat limita de siguranță de mai multe ori.

Șofer român, amendat cu 52.000 de euro în Germania după ce a încălcat limita de siguranță de mai multe ori | Foto: Depositphotos.com Șofer român, amendat cu 52.000 de euro în Germania după ce a încălcat limita de siguranță de mai multe ori | Foto: Depositphotos.com

 

 


 

Un român, șofer pe camion, a fost amendat pe o autostradă din Germania după ce a fost prins încălcând limita de siguranță de mai multe ori. 


 

Mai exact, bărbatul a fost prins pe autostrada A10 din Germania de către un filtru care verifică transporturile de deșeuri, dar și dacă șoferii respectă regulile referitoare la perioadele de condus și odihnă. 


Astfel, polițiștii au stabilit că românul plecare din Franța la ora 14:00 și a condus neîntrerupt prin Belgia și Germania. Mai mult, timp de 28 de zile, bărbatul a încălcat de mai multe ori regulile de siguranță, conducând cu mult peste limitele impuse de lege, ajungând să conducă chiar și 34 de ore cu pauze de doar două ore. 

Prin urmare, bărbatul a primit o amendă în valoare de 52.000 de euro, fiind sancționat cu 2.000 de euro pentru fiecare zi în care a depășit limita de siguranță. De asemenea, acesta a fost obligat să ia o pauză chiar în parcare unde a fost oprit de polițiști. 


Pe lângă toată acestea, în urma inspecției făcută de polițiștii germani, s-a mai stabilit că românul conducea un vehicul care avea o serie de modificări ilegale la eșapament, această ilegalitate fiind luată în calcul la aplicarea amenzii de 52.000 de euro. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: Depositphotos.com 

CITEȘTE ȘI:

Doi români, prinși pe aeroportul din München cu bijuterii de 650.000 de euro!

Român din Italia, nevinovat la închisoare din cauza inteligenței artificiale

Ultimele Stiri
abonare newsletter