Actualitate

Accident mortal la Gilău. Bărbat, lovit în plin de un tractor.

Un accident mortal a avut loc miercuri dimineaţă, 9 octombrie, în comuna Gilău, în urma căruia, un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit în plin de un tractor.

Accident mortal la Gilău | Foto: IPJ Cluj Accident mortal la Gilău | Foto: IPJ Cluj

 

 


Un accident mortal a avut loc miercuri dimineaţă, 9 octombrie, în comuna Gilău, în urma căruia, un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit în plin de un tractor.

 


„În cursul dimineții de miercuri, 9 octombrie a.c., în jurul orei 04.05, pe DN1 – E60, în comuna Gilău a fost înregistrat un accident de circulație, soldat cu decesul unei persoane. Din cercetările preliminare efectuate, polițiștii au constatat că, un bărbat, de 56 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule dinspre Cluj-Napoca, format din  cap tractor și semiremorcă, ar fi accidentat un pieton aflat pe partea carosabilă, în condiții ce vor fi stabilite în contextul verificărilor. În urma impactului a rezultat decesul pietonului, respectiv un bărbat a cărui identitate urmează a fi stabilită de polițiști. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Traficul a fost blocat pentru aproximativ 40 de minute. Vor fi efectuate cercetări pentru a se stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul de circulație”, a transmis IPJ Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident mortal pe A3, pe tronsonul Târgu Mureș - Câmpia Turzii! Un tânăr a murit după ce s-a lovit violent de un parapet.

Accident mortal în localitatea Dumbrava. Un bărbat și-a pierdut viața.

Accident mortal. O mașină a intrat într-o țeavă de gaz, în Mihai Viteazu (Cluj)! UPDATE: Șoferul a murit

abonare newsletter