Actualitate

Accident grav pe strada Oașului. 5 persoane, transportate la spital. VIDEO

Un accident rutier a avut loc, vineri, pe strada Oașului din Cluj-Napoca. În urma accidentului, un bărbat a rămas încarcerat în mașină.

Accident grav pe strada Oașului | Foto: cititor monitorulcj.ro Accident grav pe strada Oașului | Foto: cititor monitorulcj.ro

 

 


Un accident rutier a avut loc, vineri, pe strada Oașului din Cluj-Napoca. 

Accident grav pe strada Oașului | Foto: cititor monitorulcj.ro

În urma accidentului, un bărbat a rămas încarcerat în mașină și alte trei persoane necesită îngrijiri medicale.


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident petrecut pe strada Oașului din Cluj-Napoca. În accident au fost implicate, din primele date, două autoturisme. Într-unul dintre acestea se află un bărbat încarcerat, iar pompierii lucrează pentru extragerea acestuia. În celălalt autoturism, un bărbat nu a reușit să iasă singur afară, suferind la o primă evaluare o leziune la un membru inferior. Alte trei persoane necesită îngrijiri medicale. Toate victimele sunt conștiente”, a transmis ISU Cluj.

Update, ora 14:15


„Bărbatul a fost extras din autoturism, are aproximativ 60 de ani, este conștient, dar prezintă multiple traumatisme”, a adăugat ISU Cluj.

Update, ora 14:30


„Bărbatul descarcerat primește îngrijiri medicale din partea echipejului SMURD cu medic. De asemenea, alte trei femei, cu vârste cuprinse între 24 și 57 de ani, respectiv un bărbat de aproximativ 25 de ani, primesc îngrijiri medicale. Cu toții vor fi transportați la spital. La misiune iau parte trei autospeciale, două ambulanțe SMURD de terapie intensivă mobilă și trei ambulanțe SAJ”, a transmis ISU Cluj.

Știre în curs de actualizare


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident la ieșire din Florești spre Gilău. Două femei au fost transportate la spital.

România, printre ţările europene cu cele mai ridicate rate de decese în accidente rutiere

Ultimele Stiri
abonare newsletter