Actualitate

Se schimbă vremea în toată țara. Urmează cele mai reci zile din această toamnă.

Vremea se schimbă radical, iar temperaturile vor scădea în întreaga țară. În unele zone, minima termică va coborî la -8 grade.

România, lovită de un val de frig. Vremea se răcește în toată țara.|Foto: Municipiul Cluj-Napoca-Facebook România, lovită de un val de frig. Vremea se răcește în toată țara.|Foto: Municipiul Cluj-Napoca-Facebook

 

 


În zilele următoare, temperaturile vor înregistra o scădere, iar în zonele montane sunt așteptate ninsori, potrivit meteorologilor. 

România, lovită de un val de frig

După vremea călduroasă de săptămâna trecută, frigul se instalează în România. 


CITEȘTE ȘI: 
Prognoza meteo pe următoarele două săptămâni. Vremea se răceşte şi minimele vor coborî la un grad, la Cluj.

Astfel, meteorologii anunță temperaturi sub 0° C la nivelul întregii țări, în timp ce în zonele montane se vor semnala ninsori. 

De miercuri, 16 octombrie, frigul lovește România, iar temperaturile reduse se vor menține până spre finalul săptămânii. 


„Perioada aceasta va fi caracterizată în special de temperaturi scăzute pe parcursul nopților, (…) urmând ca mai ales vineri, sâmbătă și duminică, să avem temperaturi sub 0° nu numai în zona depresionară, acolo unde ne așteptăm ca temperaturile să coboare chiar spre -8°C”, a explicat Florinela Georgescu, director ANM, potrivit Digi24.ro

În Cluj, în perioada următoare valorile termice maxime vor indica 10-13 grade Celsius, însă pe timpul nopții temperaturile vor cobori la 0 grade și -1 grad Celsius spre final de săptămână. 


În țară, în general, valorile termice nu vor depăși 10 grade Celsius, iar în zona Moldovei, a Munteniei și Olteniei se vor înregistra temperaturi sub 0 grade Celsius. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vremea se răceşte şi vin ploile. Prognoza meteo până la jumătatea lunii noiembrie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter