Actualitate

Vreme rece, cu temperaturi în scădere și vizibilitate redusă din cauza ceții, în Cluj

Răcire accentuată a vremii, cu temperaturi în scădere și condiții de ceață. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru joi, 17 octombrie|Foto: monitorulcj.ro Prognoza meteo pentru joi, 17 octombrie|Foto: monitorulcj.ro

 

 


Joi, 17 octombrie, temperaturile continuă să scadă în cea mai mare parte a țării, în condițiile unei răciri accentuate a vremii. 

CITEȘTE ȘI: 
Se schimbă vremea în toată țara. Urmează cele mai reci zile din această toamnă.

Vremea devine deosebit de rece pentru această perioadă mai ales în jumătatea de est a țării, iar în restul teritoriului temperaturile vor fi apropiate de normalul climatologic. Cerul va fi marcat de înnorări temporare în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi variabil la senin. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperaturile maxime se vor încadra între 9 - 19 grade Celsius, în timp ce valorile minime se vor situa între între -1 și 8 grade Celsius. Temperaturi scăzute se vor înregistra în Transilvania, unde vor fi până la -6 grade Celsius.


În Cluj, pe parcursul dimineții se vor semnala condiții de ceață ce determină vizibilitate redusă, local sub 200 m și izolat sub 50 m. Codul galben de ceață este valabil pentru o serie de localități: Gherla, Cășeiu, Bonțida, Iclod, Jucu, Mica, Mintiu Gherlii, Dej, Cuzdrioara, Câțcău, Vad, Dăbâca.

Vremea va fi rece, cu un cer preponderent senin, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 13 grade Celsius, iar cea minimă de 1 grad Celsius, cu șanse reduse de precipitații. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Se schimbă vremea în toată țara. Urmează cele mai reci zile din această toamnă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter