Actualitate

Cluj-Napoca a câștigat organizarea Campionatelor Europene de tenis de masă

Federația Română de Tenis de Masă a anunțat oficial că România va găzdui Campionatele Europene de seniori, echipe în 2021.

Sala Sporturilor de Cluj la Campionatele Europene de juniori din 2018 Sala Sporturilor de Cluj la Campionatele Europene de juniori din 2018

România va organiza Campionatele Europene de Tenis de Masă seniori la Cluj-Napoca, după ce a câștigat o luptă cu Danemarca și Portugalia pentru organizarea turneului final. Atribuirea Europenelor de seniori vine la doar un an distanță  de la desfășurarea Campionatele Europene de Tenis de Masă pentru juniori desfășurate în condiții excelente în Cluj-Napoca.

România a câștigat titlul pe echipe, în proba feminină, la Campionatele Europene de seniori din 2017.


Câștigarea organizării a fost salutată și de Emil Boc, cel care a postat un mesaj pe pagina personală de facebook:

"'Cluj-Napoca: din nou capitala europeană a tenisului de masă!


Am câștigat organizarea Campionatelor Europene de seniori, echipe, Cluj-Napoca 2021!!!!!

Vă mulțumim pentru tot suportul, performanța atrage performanța! #servimpentruistorie


---

România va organiza Campionatele Europene de Tenis de Masă la seniori, echipe, în 2021 #ClujNapoca #Romania #2021europeanteamchampionships #tabletennis


Astăzi, 26 aprilie 2019, Federația Română de Tenis de Masă a anunțat oficial că forul european a desemnat câștigătoare candidatura României pentru organizarea Campionatelor Europene de Seniori în 2021, la Cluj-Napoca! România a concurat în primă etapă cu Danemarca și Portugalia.

Municipiul Cluj-Napoca a găzduit în 2018, la Sala polivalentă, Campionatele Europene de Tenis de Masa STAG 2018, Juniori. Sportivii români au obținut rezultate remarcabile la Cluj, reușind să câștige:
- o medalie de aur la categoria cadeți - feminin simplu, Elena Zaharia
- 2 medalii de argint - la junioare simplu - Tania Plăian și la cadeți - masculin dublu: Andrei Tomică/Darius Movileanu
- 4 medalii de bronz: o medalie la juniori simplu - Rareș Șipoș, două la juniori dublu - Cristian Pletea/ Irvin Bertrand din Franța, Rareș Șipoș/Dragoș Oprea și una junioare dublu - Tania Plăian/ Ekaterina Zironova din Rusia", a fost mesajul primarului pe rețelele de socializare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter